[GiveAway] Een fruitige zomer met Sodastream

[GiveAway] Een fruitige zomer met Sodastream

14 mei 2019 15 Door blogvivant

Wie deze blog volgt weet al langer dan vandaag dat we bij BlogVivant fan zijn van Sodastream, 1 apparaat dat zoveel verschillende drankjes kan maken is plaats besparend, goed voor het milieu maar ook super makkelijk in gebruik.

Met Sodastream kan je in enkele seconden je kraantjeswater omtoveren tot heerlijk bruisend water. Het is zelf zo dat je zelf kan bepalen of je veel bubbels in je water wil of licht bruisend… Leuk toch! Wil je toch meer in detail weten hoe dit werkt klik dan HIER om de handleiding te raadplegen!

Naast het toestel heb je ook leuke accessoires die het gebruik nog fijner maken. Zo kan je glazen, glazen karaffen (die trouwens perfect staan op de feesttafel), of drinkbussen voor onderweg/tijdens het sporten.

Toch even het water beu, geen probleem! Met de smaken die je HIER kan vinden maak je van je bruisende water een Cola al dan niet light, een Tonic voor bij de Gin, of andere smaken.

Kortom je kan de PMD afvalzak bijna gaan schrappen van je boodschappenlijstje, want als je is bekijkt hoeveel blikjes en flesjes water en/of frisdrank je op 2 weken verzamelt… .

Ook voor de blog maakte ik al Cocktails, Mocktails en nu publiceer ik een nieuwe blog om de nieuwe fruitsmaken te promoten. Want bij sodastream staan ze niet stil en gaan ze zich steeds verder verfijnen. Zo brengt Sodastream nu 4 nieuwe fruitige smaken op de markt: Red Berry Mix, Blackcurrant, Fruit mix en orange. Deze smaken bevatten maar liefst 50% echt vruchtensap. Met 1 fles kan je tot 4 liter plat of bruisend water een fruitig smaakje geven. Ik deed de test en proefde inderdaad echt natuurlijk. Geen chemische fruitsmaak of limonade smaak. Ook heb ik het zo niet voor water met een flauw smaakje van iets maar dat was zeker niet het geval hier. Je kan ook zoveel of zo weinig smaak toevoegen als je zelf wil. Ook bij de verpakking is Sodastream weer volledig mee met de strijd tegen plastic afval. Zo zijn deze smaken niet meer in plastic flessen maar in glazen flessen te verkrijgen. Ideaal voor Mei plastic vrij maar ik denk dat we ons allemaal bewust aan het worden zijn dat we niet enkel in Mei hierop moeten letten maar het hele jaar! Wil je meer weten over de nieuwe smaken check dan HIER de site van sodastream met meer informatie.

[GiveAway]

Om deze nieuwe smaken te vieren mag ik van Sodastream zo een leuk toestel weggeven! Wat moet je hiervoor doen?

Ga naar instagram van Stefaan De Winter

ga naar deze foto:

Volg de instructies bij deze foto (volg sodastream & Stefaan De Winter (extra kansje: volg @blogVivant.be)

Tag 3 van je meest bruisende vrienden onder de foto!

Winnaar zal op 26 mei bekend gemaakt worden. Véél succes!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be