Food & Drinks,  Hotspots

Hard Rock Café is jarig!

Hip Hip Hoera, Hard Rock Halleluja! Hard Rock Café is jarig en om deze verjaardag te vieren lanceren ze heel wat nieuwtjes in de menu! Het is zelf de meest uitgebreide menuvernieuwing in zijn geschiedenis met meer dan 20 items!

Het nieuwe menu van dit wereldbekende restaurant zet de schijnwerpers op het nieuwe gamma bekroonde steakburgers. Met de eerste eetbare 24-KARAT GOLD LEAF STEAK BURGER op kop. Die deels ten goede zal komen aan Action Against Hunger. Naast deze instaproof burger bevat het menu ook fotogenieke en lekkere milkshakes met een vleugje alcohol! Ik zou geen BonVivant zijn moest ik al dat nieuws niet willen proeven! Daarom trokken we naar het Hard Rock Café in Brussel om al deze nieuwigheden te gaan testen en te beoordelen.

Om de avond te starten kozen we een cocktail, ik ging voor een zoetere Passion Fruit Mai Tai en Wim ging voor de purple haze. Een perfecte opener van een gezellige avond met zicht over het hele Hard Rock Café en vooral zicht op little steven! Little Steven is bekend als gitarist bij Bruce Springsteens E Street Band en als acteur in de televisieseries The Sopranos en Lilyhammer.

Toen kwam ons hoofdgerecht aan ik ging voor hoe kan het anders de instaproof bling bling 24-Karat Gold Leaf Steak Burger.

Een verse steakburger van 227 g met een eetbaar laagje bladgoud van 24 karaat met cheddarkaas, sla, trostomaten en rode ui. Dit is glitter, glamour en puur goud – legendarische kost enkel beschikbaar bij Hard Rock! Via de Hard Rock Heals Foundation gaat een deel van alle opbrengsten van de 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ naar Action Against Hunger om de strijd tegen honger in de wereld te helpen bestrijden. De continue inspanningen van Hard Rock op het vlak van liefdadigheid sluiten aan bij de motto’s van het merk ‘Love All – Serve All’, ‘Take Time to Be Kind’ en ‘Save the Planet’. Tegelijk vervult Hard Rock zijn engagement om iets terug te geven aan de gemeenschap en van de wereld een betere plek te maken.

Wim ging dan weer een heel andere richting uit met de Moving Mountains Burger. Een vegetarisch alternatief.

Het legendarische café biedt ook een 100% vegetarische alternatief dat naar vlees smaakt, ruikt en proeft met daarop cheddar-kaas (optioneel) en knapperige ui ringen, geserveerd met bladsla en gerijpte tomaat op een geroosterd broodje, inclusief friet. Was verrassend lekker en op deze manier stapt Hard Rock Café mee op het pad van de The Future Foods! 

Na deze stevige maaltijd stonden er natuurlijk nog desserts op de kaart en ondanks we al goed voldaan waren wouden we ons opofferen om toch een volledige blogpost te kunnen schrijven en bestelden we gewoon nog 3 desserts 🙂 . Het thema Shake It Up op de menu kaart trok al van in begin men aandacht en gingen we dus voluit voor de 2 instaproof Boozy Milkshakes. 2 felgekleurde milkshakes waar je niet kan aan beginnen zonder de smartphone boven te halen en vast te leggen voor the gram. Cookies & Cream en Strawberry Cheesecake Milkshake. Weg van de klassieke milkshakes want hier wordt nog een scheutje Absolut vanille vodka aan toegevoegd. Uiteraard ook te verkrijgen zonder alcohol.

Cookies & Cream 

Absolut Vanille Vodka, Vanille ijs, witte chocolade, oreo koekjes afgewerkt met slagroom en kitkat.

Strawberry Cheesecake Milkshake

Absolut Vanille Vodka, vanille ijs geblend met de smaken van aardbei cheesecake, witte chocolade en afgewerkt met slagroom, koekjes en heel wat discobolletjes. 

New York Cheesecake

Rijk en romige New York style cheesecake geserveerd met een aardbei sausje.

 

We hadden een geweldige avond, naast de sfeer dat het Hard Rock Café met zich meebrengt, de super vriendelijke staf die er alles aan doet om de klanten echt te bedienen als Rocksterren, hebben we ook onze buik meer dan rond gegeten. De milkshakes vielen misschien iets te zwaar na een uitgebreide hamburger maaltijd maar zou er wel nog is voor terug gaan in de namiddag ofzo tijdens een dagje Brussel!

Bedankt Hard Rock Café voor de invitatie om jullie nieuwe menu te ontdekken!

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *