Food & Drinks

[GiveAway] Warmte en gezelligheid met Evans & Watson Thee

Nu het buiten lekker koud is genieten we te meer van een gezellig avond binnen. Tv avond met een fleece en een warm kopje thee om een warm gevoel van binnen te krijgen. Evans & Watson contacteerde me met de vraag of ik even voor hen een surprise pakket wou testen en wat ik nog leuker klinken vond was dat ze er bij vermelden dat ik aan één Bonvivant ook zo een leuk pakketje mag wegschenken! Later hier meer over!

Laat ons eerst een unboxing doen van de thee’s die in mijn pakketje zaten!

Raspberry Of Love 

Deze thee vond ik echt een leuke eyecatcher omdat er in de theemengeling ook suikerhartjes te vinden zijn. Met Valentijn voor de deur zou ik deze thee dan zeker aanraden om in de sfeer te blijven en de liefde te vieren. Het zakje ruikt heerlijk zoet en bevat heel wat favoriete ingrediënten van mezelf zoals hibiscusbloem, zoete rijpe frambozen en rozijnen. Een cafeïnevrije melange die je doorheen de dag kan nuttigen. Meer info kan je HIER vinden

Kamille-Lavendel Thee

De mengeling van lavendel en kamille is een bom van gezonde eigenschappen. De kamille heeft een ontspannende eigenschap en dat in combinatie met lavendel dat een verzachtende werking heeft op hoofdpijn, zenuwsysteem en tegen luchtwegenproblemen. Ideaal om deze thee te drinken in de avond voor het slapen gaan voor een verkwikkende nachtrust.

Heavenly Sleep

Ook duizend ideeën die opspelen wanneer je in je bed ligt! Wel dan moet je de Heavenly Sleep is testen. gedaan met draaien en keren. Met deze thee melange van kruiden als citroenmelisse, passiebloem en valeriaan die voor de rustgevende eigenschappen zorgen. Ideaal om zachtjes in slaap te vallen. Daarom is deze thee ook ideaal om te drinken kort voor het slapen gaan.

Chai of Sri lanka Surprise

Chai thee met citroen-kaneelsmaak is een licht fruitige en kruidige aromatische thee.  De fruitige smaken van kokos en ananas zijn perfect in combinatie met de kaneel, kruidnagel en kardemom met subtiel scherpe smaaktoetsen van peper en gember. Een thee vol met exotische geuren en smaken. Zorgt voor een kalmerend en ontgiftend effect op het lichaam. Ik warmde 200ml melk op en liet daar een goede eetlepel in koken om het daarna te zeven in mijn glas. Gaf echt een verwarmend gevoel binnen het lichaam, ideaal bij deze koude temperaturen!

 

[GIVE AWAY]

Wil je ook een ontdekkingstocht maken door verschillende theesoorten dan kan je hieronder gewoon deelnemen door te zeggen ‘IK DOE MEE’, maak je lid van de nieuwsbrief voor wat extra kansen! 

 

Geen zin om te wachten dan kan je ook gewoon direct naar de site gaan van Evans & Watson en je kan er een groot assortiment vinden van losse thee’s of geschenkverpakkingen. Maak er een warme winter van met Evans & Watson!

 

30 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *