Travel

Recept | Witte chocolademousse met speculoos

Wat heb je nodig?

  • 100 gram witte chocolade met speculoos (bvb van Galak)
  • 2 eieren
  • 35 gram suiker
  • 200 ml volle room
  • een paar speculoos koekjes

Aan de slag! 

  • Smelt de chocolade en laat wat afkoelen.
  • Klop de eidooiers en suiker tot een ruban.
  • Klop de room op en spatel onder de gesmolten chocolade.
  • Klop de eiwitten op en spatel onder de mengeling.
  • Vul vier glaasjes en zet 4 uur in de koelkast.
  • Werk af met crumble van speculoos en een stukje chocolade.

Genieten!!!

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *