Food & Drinks

Bordeaux wijnen steunt #HorecaComeback

We missen het allemaal. De geur van je stamcafé, een brunch in het weekend of dat gezellige momentje op restaurant. De lunch met de collega’s of de tete a tete met je geliefde. Hoe sneller we ons “normaal” leven terug kunnen hervatten hoe beter! Dus laat ons nu al aan de toekomst denken en steun #horecacomeback .

#horecacomeback is een initiatief om je hard getroffen horecazaak te steunen in dit onzekere Coronatijdperk. Want meer dan ooit heeft de HoReCa het niet makkelijk met de verliezen die ze momenteel aan het leiden zijn. De huur en de rekeningen blijven komen maar de inkomsten zijn gestopt. Daarom is dit iniatief er gekomen om over alle concurrentie grenzen heen te investeren in een sector die ons als Belg & BonVivant zo nauw aan het hart ligt!

Bordeau wijnen zet mee zijn schouders onder dit iniatief en doet een oproep om ook mee te doen! Want samen staan we sterkter!

Hoe doen we dat?

 • Surf naar Horecacomeback
 • zoek op postcode of gemeente of je favoriete zaak
 • selecteer de zaak waar je een voucher wil kopen.
 • Selecteer het bedrag (al mogelijk vanaf €10) dat je wil aankopen in waardebonnen
 • vul je gegevens in en laat de betaling doorgaan.
 • Proficiat! Jij bent nu 1 van de helden die de Horeca een warm hart toedraagt!

 

Bedankt om samen je schouders met Bordeaux Wijnen & BlogVivant onder dit initiatief te zetten!  <3

 

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

4 reacties

 • Avatar

  Caroline

  Ik vind dit een fantastisch idee. Hopelijk komt er ook zoiets voor Nederland, of wellicht is het er al maar heb ik het nog niet opgemerkt. Sante!

 • Avatar

  Manon

  Goed idee! Waar ik woon is ongeveer 90% nu online te vinden. Ik woon in een groot dorp/net geen stad en we hebben gewoon 38 zaken op thuisbezorgd en dan ook nog horeca wat bezorgd zonder aangemeld is bij thuisbezorgd. Dat is toch fantastisch veel!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *