Food & Drinks,  Hotspots,  Travel

Cheers to 2017! What a wonderful year! <3

Wat een jaar, op privé en professioneel vlak ging het me voor de wind in dit jaar en ook op Blogniveau ging er een nieuwe wereld voor me open!

Bloggen is eigenlijk een beetje jezelf bloot geven aan je lezers, vrienden en omgeving. Het is een grens waar ik over moest. Nu heb ik spijt dat ik er niet tien jaar vroeger mee begonnen ben. 2017 was dus een start van mijn blogavontuur… eerst was er StefkenOnTour en nu sinds een maand is er BlogVivant! Woop Woop! 🙂

Ik neem jullie nu mee op een vlucht doorheen men sociaal mediajaar 2017!

Januari

Roadtrip Winterberg met Lays

 

Februari

Viraal in Aalst

 

Maart

Weekendje Belgische Kust

 

April

James Blunt

 

Mei

Equihen Plage

 

Juni

Valencia

 

Juli

Start samenwerking met Orange

Werchter

Summerfestival

Beachland

Fantasiafestival

Tomorrowland

Couleur Café 

Dour

 

Augustus

Brussels Summer Festival HENRI PFR

Lokerse Feesten

Pukkelpop

Brussels City Parade 

Ibiza Beach Festival

September

Cookies & Cream op Laundry Day

Naar Barcelona SKYFEST met Desperados 

Ushuaia Ibiza 

Dimitri Vegas & Like Mike Homecoming

Remington 80 years!

 

Oktober

Studio 54

Openingreceptie Schitterend verlangen MAS

Bands & Bites

Overnachten in de Mora BNB

Beefeater event

Beerstorming X Jameson Event 

 

November

Op roadtrip met Opel

Pressdays Antwerp

The Belgian Cats

The Voice Van Vlaanderen

Husqvarna event

Overuren

 

December

Start BlogVivant

Première bad trip

Gala Première The Little Mermaid

Opening Kinepolis 4DX

Star Wars event met Orange

Samenwerkingen met Sodastream, BK Footwear, Dindesse en Becel!

 

Wat een fantastisch jaar had ik! Mijn Instagramprofiel bleef groeien en kreeg een boost sinds mijn samenwerking met Orange. Ik begon te bloggen en ik ben dit echt als een hobby beginnen te aanschouwen! Want naast het vele uren in het schrijven van blogposten ben ik vooraf ook vele uren bezig met beleven! Beleven van mooie events, mooie dingen, leuke contacten! Ik ben ook blij dat mijn vaste +1 Wim, mijn man, me overal volgt in men zotte kuren 🙂 hartjes voor hem, hartjes voor jullie, hartjes voor BlogVivant! Hopelijk mag ik in 2018 nog meer hartjes beleven! <3

Maak er een mooi 2018 van!

Stefaan! x

 

 

 

 

22 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *