Food & Drinks

Cybermonday bij WW, het nieuwe WeightWatchers!

Pssst het is nog niet te laat! Ik ontdekte zonet dat WW, het nieuwe Weightwatchers meedoet aan Cybermonday! Wanneer je naar de website gaat van WW dan kan je er ook een Webshop terug vinden waar je van alles kan vinden. Kookboeken, tussendoortjes, materiaal, drinkbussen kortom alles wat je kan gebruiken om je te helpen bij de nieuwe levensstijl met WW.

Zelf heb ik in het verleden al eens een crashdieet gedaan maar al snel merkte ik dat ik bepaalde producten hierdoor echt moe was, ik kon ze gewoon niet meer in men mond steken zonder braakneigingen. Dus dit was een No Go deze keer voor mij. Ik wou een dieet of levensstijl die me nog steeds kon laten genieten van het leven maar door dosering toch af te vallen. Toen kwam ik uit op WW freestyle, het vernieuwde weightwatchers.

Door het flexibele programma en ruim aanbod aan producten kreeg ik veel variatie in men voedingspatroon wat er voor zorgt dat ik op men gewicht blijf, ja zelf in combinatie met alle events, reizen en hotelbezoeken. Het gaat er gewoon om alles in balans te brengen. Je kan veel afvallen met WW, succes verhalen genoeg maar je kan ook gewoon zoals ik het als een levensstijl zien om nooit meer op dieet te moeten.

Mijn favoriete product uit de webshop:

Je kent het wel, ’s avonds voor de tv, je krijgt een goestingske. Geen honger maar gewoon zin, voor de gezelligheid, om iets te knabbelen, wel dan grijp ik nu naar de zoete popcorn die in de webshop te verkrijgen is. Het kost me 2 punten van men dagelijks totaal en als ik spaarzaam ben geweest eet ik gewoon 2 pakjes. Maar ik geniet hier erg van en ik heb niet het gevoel dat ik iets moet laten! 

 

Cybermonday bij WW, staat voor 40% korting op de webshop maar er is meer want ik heb voor de lezers en volgers van BlogVivant ook een kortingscode die je bovenop de Cybermonday kan verzilveren. Na alles in je winkelmandje te droppen kan je de code: WWtussendoortje toevoegen en krijg je nog is extra korting (vanaf €20). Waar wacht je nog op?

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *