Travel

“De Buurtpolitie – De Tunnel” vanaf vandaag in de bioscoop

Na de serie, film en strip zijn de mannen van De Buurtpolitie klaar om terug de cinemazalen te heroveren met de nieuwe film “De Tunnel”.

De Tunnel

Terwijl De Buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. Dieren worden onrustig, mensen kunnen er niet van slapen. De agenten gaan op onderzoek maar staan voor een mysterie. Tot ze in diezelfde wijk op een lange, diepe tunnel stoten… Wie heeft die gegraven? Waar leidt die naartoe? En vooral… waarom is die tunnel gevuld met springstof?

Première 

Ik ken de serie, zelf ooit al is een figuratie rolletje erin gespeeld en heb de acteurs en crew van dichtbij aan het werk gezien. Ik onthoud gewoon dat alles erg snel ging bij het opnemen en dat er veel ruimte was voor improvisatie. Daarom heb ik zoveel respect gekregen voor deze acteurs. Ook merkte ik dat na men rolletje enorm veel mensen het gezien hadden en me hierover aanspraken. Dit vermoeden werd bevestigd toen ik zondag aanwezig was op de feestelijke première in Kinepolis Antwerpen. De acteurs die aankwamen in een politiewagen hummer limousine werden verwelkomt door een massa (honderden) mensen, jong en oud, die allemaal een glimp wouden opvangen van de acteurs, een selfie namen of gewoon een handtekening probeerden te bemachtigen! Super om te zien hoe populair deze mannen en vrouwen van De Buurtpolitie wel waren.

De film was zoals we van De Buurtpolitie gewoon zijn, een politieverhaal met de nodige luchtige humor gebracht. Ik verwachte er ook niet meer van eigenlijk, gewoon simpel goed. Ik werd aangenaam verrast toen er een spannende verhaallijn kwam opduiken die me toch meenam in de actie van de film. Ook werden er emotionele scenes gebracht die me aangrepen en me met ontroering lieten toekijken.

De film heeft me dus aangenaam verrast en me een ontspannende namiddag bezorgd! Als je het genre leuk vindt zal je dan ook een leuke film namiddag of avond beleven dus kan ik alleen maar aanraden om snel deze film te gaan bezichtigen alleen, met 2 of met het hele gezin van De Buurtpolitie is echt een familiefilm.

Na de première mocht BlogVivant ook de afterparty betreden met aanwezigheid van de cast en zag nog enkele andere bekende vlamingen die de nieuwe film kwamen vieren. Een fotootje in de photobooth met Andy Peelman mocht natuurlijk niet ontbreken! Bedankt Kinepolis Film Distribution voor de uitnodiging!

Bekijk de trailer HIER

Cast

 
 
 
 
 
 
 

Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe film van De Buurtpolitie? Houden jullie ook van familiefilms? Laat het me even weten in een berichtje hieronder!

24 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *