Food & Drinks

De perfecte aperitief met Gran Baron

Geen feestje gaat er voorbij of er worden bubbels geschonken. Gran Baron is dan ook de populairste en meest gedronken cava in België. Gran Baron staat voor passie, vakmanschap en respect voor tradities. Het wijnhuis ligt in het hart van de spaanse Penedès, en haalt zijn wijn voor het maken van de cava, enkel uit wijngaarden in de omgeving van de Bodega. Het is haast onwezenlijk dat je op minder dan een uur rijden van het bruisende Barcelona en op minder dan een half uur van de gouden stranden van de badstad Sitges, het land van Gran Baron kan vinden. Een regio vol met wijngaarden. Deze BonVivant is 1 al fan van spanje en een bubbeltje van Gran Baron kan ik wel waarderen!

Deze zomer bracht Gran Baron 2 limited editons uit die je nog steeds kan vinden bij Colruyt.

Gran Baron Festival Edition

Wie me volgt op instagram weet dat er geen zomer voorbij gaat voor mij zonder festivals en feesten. Daarom past deze limited edition fles in een stoer zwart kleedje nog het beste bij mij. Deze edition is met zijn alcoholpercentage van 8,5% licht, fruitig en jong van karakter. (richtprijs €4,39)

Gran Baron Mediterranean Edition – Brut Rosé

Deze limited edition brengt de mediterrane zon naar je thuis. Niet alleen in je glas, maar ook door de strakke witte fles. Deze elegant roze cava met fijne bubbels en een subtiele smaak van rood fruit.  (richtprijs €6,76)

 

Vegan Friendly en met aandacht voor het milieu.

Alle cava’s van Gran Baron zijn Vegan Friendly, Dit wil zeggen dat er op geen enkel moment van de productie dierlijke producten worden gebruikt (bv. bij het klaren van de wijn). Daarnaast heeft de bodega de laatste jaren ook heel wat geïnvesteerd om op een zo ecologische mogelijke manier hun cava te maken. Zo halen ze hun stroom uit 100% hernieuwbare energie, worden het transport van de flessen vanuit spanje met de trein naar België gebracht, …

 

Hou zeker de blog in de gaten, want de volgende post zal een leuk apertief ideetje zijn met Jules De strooper.

 

 

Ik kreeg van een PR bureau een perspakketje opgestuurd. Zonder verplichtingen rond publicaties. 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *