Food & Drinks

Galler in de strijd tegen Corona

Galler, een Belgisch chocoladebedrijf, met een gamma van 180 producten, waaronder repen en tabletten chocolade, choco, pralines, macarons,.. heeft nu een initiatief op poten gezet tegen Corona dat men gevoelig hartje doet smelten.

Galler heeft zijn steun betuigd door een eerste schenking te doen van 20 000 euro aan de Koning Boudewijnstichting om ziekenhuizen in staat te stellen beademingsapparatuur aan te kopen. Maar ze gaan nog een stapje verder in hun aanpak om nog meer hulp aan de stichting te schenken.

Hiervoor rekenen ze op de boodschapper om meer geld te kunnen inzamelen. Naast de schenking zal Galler ook per verkochte zak paaseireren, een extra donatie doen aan de stichting. Zodat een deeltje van de winst zal gebruikt worden door ziekenhuizen om hun apparatuur te verbeteren en zo de strijd nog harder aan te gaan tegen COVID-19

De komende weken zal je dan ook meer content zien voorbij komen met een link naar COVID-19 want het is ook mijn taak om die kleine goede doelen met mooie plannen in the picture te zetten.

 

Zorg goed voor jezelf! <3

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *