Travel

Geef eens een Wereldkaart cadeau!

Vaderdag komt steeds dichterbij daarom zoek ik op de blog uit wat leuke cadeautjes zijn die bij mijn persoonlijkheid passen. Eten drinken reizen en toys for boys zijn thema’s die op men lijf geschreven zijn! Daarom zocht ik deze week in de categorie reizen naar een cadeautip en daar vond ik de webshop terug van wereldkaarten die op dit moment een leuke vaderdagkorting van 50% geven op alle wereldkaarten met de kortingscode VD18!

Je kan er alles vinden als het maar met wereldkaarten te maken heeft van groot tot klein! maar ook kan je er stadskaarten en landkaarten terug vinden. Zelf ben ik geen vader maar gunde mezelf ook een cadeautje en koos voor een historische wereldkaart op canvas van 150 x 100.

Deze wereldkaart met donkere tinten was een favorietje van me. De donkere tinten geven een historische maar ook een hippe uitstraling. Zo past hij bij elk interieur!

 

Toch nog op zoek naar iets anders of persoonlijker kan je ook voor een foto op metaal gaan.

 

Wat doe jij bijzonder om je vader te verwennen op zijn dag? kopen jullie cadeautjes of maken jullie er gewoon een fijne dag van?

16 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *