Food & Drinks,  Recepten

[GIVE AWAY] [RECEPT] Brusselse wafels met de DOMO WAFFLE GENIUS

Ik ben ondertussen bijna een jaar en half Domo ambassadeur en voel me echt verbonden met deze brand. Niet alleen is het puur Belgisch maar is het ook gewoon super makkelijk in de keuken en in het huishouden. Echt trots dat ik van zo een groot merk social ambassador mag zijn!

In het jaar en half heb ik al veel toestellen gebruikt en de leukste krijgen altijd een plaatsje op mijn instagram account, 1 toestel zit echt in mijn top 5 en dat is de Waffle Genius… je kan met het gepaste programma en bruiningsgraad de perfecte wafel maken naar wens. Je moet dus gewoon het deeg op het ijzer gieten, en het programma starten, het toestel geeft een signaal wanneer de wafel klaar is. Heel gebruiksvriendelijk en je maakt er in een handomdraai de beste Brusselse of Luikse wafels mee!

Ik mag zo een toestel weggeven op mijn instagram account! Net op tijd voor het nieuwe schooljaar begint in huis zodat je de woensdagnamiddagen kan vullen met wafelplezier, maar ook voor BonVivants die wel is durven experimenteren met wafels.

KLIK HIER om naar de instagrampost te gaan en check wat je moet doen om dit fantastisch toestel te winnen!!! 

Ik geef je ook alvast het super lekkere en makkelijke recept mee van een klassieke Brusselse Wafel

Brusselse Wafel

Wat heb je nodig?

  • 2 eierdooiers
  • 2 eiwitten
  • 250 ml melk
  • 250 ml water
  • 100 g (gesmolten) boter
  • 12,5 g verse gist of 4 gram droge gist.
  • 300 g zelfrijzende bloem
  • zakje vanillesuiker
  • Een snuifje zout

Aan de slag! 

  • Klop de eierdooiers los.
  • Giet de melk bij de eierdooiers.
  • Doe de gist bij het mengsel en klop tot de gist is opgelost.
  • Klop het water door het beslag.
  • zeef de bloem
  • Doe een snuifje zout bij de (gezeefde) bloem en voeg de bloem toe aan het beslag.
  • Klop het beslag glad. Smelt de boter en roer deze onder het beslag.
  • Klop het eiwit stijf met de vanillesuiker.
  • Spatel het eiwit voorzichtig door het beslag en laat het beslag dan 30 minuten afgedekt rusten om het te laten rijzen.
  • werk af met wat vers fruit en bloemsuiker

GENIET VAN DEZE ZOETE ZONDE!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *