Travel

[GIVEAWAY] Het nieuwe Weightwatchers is nu nog persoonlijker!

WW is sinds eind vorig jaar gestart met nog meer in te spelen op de persoonlijke behoeften van de klant. Het is een enorm flexibel programma dat volledig rekening houdt met je persoonlijke behoeften. Ook ik als BonVivant kan een erg goede balans vinden door de week door op te letten en lekkere dingen te eten. Daarnaast kan ik nog steeds genieten van een avondje uit, een etentje of een stapje met een drankje. Alles kan nog! Hoe strikter je aan je programma houdt hoe sneller je afvalt maar voor mij is WW gewoon een tool om op gewicht te blijven en vooral de balans tussen genieten en de weegschaal te vinden.

Er zijn 3 verschillende manieren om gewicht te verliezen met mijnWW. De 3 plannen verschillen in het aantal ZeroPoint™ voedingsmiddelen en het SmartPoints dagtotaal. Het maakt niet uit of je kiest voor Groen, Blauw of Paars, je kan in elk plan genieten van wat je lekker vindt.

GIVEAWAY

Wie me volgt op sociale media weet dat ik eigenlijk al een jaar regelmatig de handen in elkaar sla met Weight Watchers. Ik mag geregeld een kortingscode delen met men volgers en mag nu voor de tweede keer drie digitale abonnementen weggeven!

Wat moet je daarvoor doen?

Ga naar deze foto op men instagram feed, tag een vriend, volg @stefaandewinter & @ww_belgie en klaar!

Link naar Stefaan De Winter op Instagram 

Woensdag 29/01/2020 maak ik de winnaars bekend doormiddel van een loting.
Hoe je extra kansen kan bemachtigen? Lees dan even de tekst bij de foto!

Veel succes! 

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *