Travel

[GiveAway] Met deze kanjer gaat Sodastream in zee voor Earth Day 2022

Op 22 april is het de dag van de Aarde. Wereldwijd wordt er dan stilgestaan bij het belang van zorg voor onze planeet.

Als onderdeel van de strijd tegen afval van wegwerpplastic, om te vermijden dat het in de oceanen belandt, gaat SodaStream een samenwerking aan met SEE Turtles, een ngo die zich inzet om zeeschildpadden wereldwijd te beschermen. Zonder deze zeedieren zou het ecosysteem namelijk grondig verstoord worden. Met dit initiatief verbindt SodaStream zich tot het redden van een zeeschildpad voor elk bruiswatertoestel dat wereldwijd gedurende de maand april wordt verkocht. De opbrengst zal worden gedoneerd aan SEE Turtles.

SodaStream, dat frisdrank in plastic wegwerpflessen overbodig maakt, maakt er dit jaar ‘de Maand van de Aarde’ van. Gedurende de hele maand april zal SodaStream het belang van zorg voor onze planeet extra onder de aandacht brengen, met een nieuwe ludieke campagnevideo.

Net als vorig jaar zal SodaStream net voor april wereldwijd een Earth Day-video lanceren, met deze keer opnieuw een Amerikaanse superster in de hoofdrol! Check onderstaand filmpje om achter te komen met wie ze in zee gingen:

Andere SodaStream-initiatieven voor deze Earth Day:

  • SodaStream houdt vast aan zijn eerder gemaakte belofte, op vorige Earth Day, om maar liefst 78 miljard plastic wegwerpflessen te vermijden tegen 2025.
  • Als extra ondersteuning voor deze brede campagne lanceert SodaStream een unieke VR-ervaring, waarbij iedereen zijn eigen virtuele babyzeeschildpad kan helpen om veilig de oceaan te bereiken. David Hasselhoff was de eerste om deel te nemen aan de challenge. Speel mee via Sodastream.be.
  • Tot slot zullen SodaStream-medewekers over de hele wereld zich op 22 april extra inzetten om de duurzame missie bij jongere generaties te promoten. Belgische en Nederlandse SodaStreamers gaan helpen plastic wegwerpafval op te ruimen.

GIVEAWAY! 

Om direct jouw steentje bij te dragen aan een betere wereld, kan je hier een Sodastream Art winnen. Nog maar pas uitgebracht en met zijn vernieuwde design echt een pareltje in je keuken.

Wattedoen?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van blogvivant.be en laat daarna jouw adres na via onderstaand invulformulier.

Ook altijd leuk als je men social volgt die je onderaan kan terugvinden! Als je deze blog deelt op facebook krijg je extra kans, vergeet wel niet #blogvivantsodastream erbij te zetten en je bericht openbaar te delen zo kan ik snel jullie deelactie terug vinden!

Veel succes!

(winnaar krijgt een mailtje op World Earth Day)

  • Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *