Travel

Remington MB6850 Vacuum Baardtrimmer

Ken je het gevoel dat jezelf of je echtgenoot te lui is om zijn baard af te doen en die een paar dagen laat staan. ik ben één van hen! Door tijdsgebrek of door te laat of te vroeg moeten gaan werken laat ik men baard soms enkele dagen staan tot het me begint te storen, jeuken of gewoon onverzorgd uit ziet! Dan moet ik dringend aan de slag! Ik ga dan naarstig te werk met men scheermachine om alles zo net mogelijk te zetten tot een kort stoppelbaardje of volledig weg. Al die noeste arbeid is dan ook te zien in de badkamer. De baard en het gelaat zijn terug on point maar de lavabo en de vloer veel minder. Overal kleine haartjes die echt lastig zijn om op te ruimen. Soms vergeet ik dan hier en daar wat tot ergernis van mijn partner.

Wanneer je gaat boren dat je de stofzuiger er onder houdt om geen vuil op de grond te hebben… wel Remington heeft iets gelijkaardig ontwikkeld. Een scheermachine en vacuüm zuiger in één voor al die ongemakken van haartjes in het rond te vermijden! Ze beloven 95% van de haartjes op te vangen!

Unboxing

In de verpakking zit een scheerapparaat met vacuüm container en 2 opzetstukken (1 voor het scheren, 1 voor precisie), een verstelbaar stuk om gewenste lengte mee te bereiken, een oplader en een handig etui tasje om alles net op te bergen in je badkamer of praktisch om mee te nemen op reis.

Ik testte het apparaat zoals het hoort voor ik het ga reviewen natuurlijk! Naast het opvangen van de haartjes zorgt het er ook voor dat er geen haartjes blijven vastzitten tussen de mesjes, wat het gebruiksgemak doet verhogen. De trimmer gaat 1 uur mee en het precisie kopstuk dat er bij zit is echt handig om de bakkebaarden strak bij te werken! Het apparaat is niet bepaald zwaarder of lichter dan een ander apparaat maar is wel makkelijk overal mee te nemen dankzij de etui. Gedaan met de haartjes op de kledij of in de gootsteen… Ideaal voor zowel onderweg als thuis.

Remington is een brand die ik al jaren gebruik, voor zowel de precisie als het grovere werk maar ook voor het bijwerken van lichaamsbeharing. Het leuke en innovatieve design  vind ik ook altijd tof meegenomen!

Dankzij Remington mocht ik dit toestel testen maar nog beter ik mag er ook eentje weggeven aan men bloglezers! Lees snel verder wat je te doen staat…

Vaderdag Give Away [CLOSED]

Winnaar: Amy De Coster ! proficiat!!!
(videobewijs op aanvraag)

Véél succes!

 

Wat vinden jullie van dit nieuwe systeem? Aan wie zou je dit cadeau doen? Doe je mee met de Give Away?

 

 

 

 

15 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *