Food & Drinks,  Travel

Hoe gaat het nog met uwe WW?

Tijd om nog eens een update met jullie te sharen over mijn WW-programma… Hoe gaat het nog met uwe WW? Een vraag die ik zowel on als offline krijg 🙂

Door het flexibele programma en ruim aanbod aan producten kreeg ik veel variatie in men voedingspatroon wat er voor zorgt dat ik op men gewicht blijf, ja zelf in combinatie met alle events, reizen en hotelbezoeken. Het gaat er gewoon om alles in balans te brengen. Je kan veel afvallen met WW, succes verhalen genoeg maar je kan ook gewoon zoals ik het als een levensstijl zien, om nooit meer op dieet te moeten.

Al moet ik toegeven dat de naderende lockdown en het gebrek aan persprectieven, toch wat roet in het eten kwam gooien. Ik greep soms al is meer naar de ongezonde dingen en waarom? Dat weet ik niet. Ik dacht er me beter bij te voelen. Dat ik troost kon halen uit fast food. Maar niks was minder waar. Ik voelde terug een verschil, ik voelde me terug meer moe worden, minder energie en ik vond dat men gelaat terug puff stond. Ik begon me gewoon slechter in men vel te voelen. Daarom heb ik tegen mezelf gezegd “herpak je” want waar ik had gehoopt dat het me een goed gevoel zou geven kreeg ik eerder te maken met negatieve gevolgen.

Daarom herpakte ik me begin november terug en schafte ik me een horloge aan die men stappen bijhield. Om mezelf te motiveren om meer uit men kot te komen, om een frisse neus te halen, die geest even leeg te maken maar ook op die manier verzamelde ik active point die ik dan weer kon inruilen voor een lekker tussendoortje of een drankje ’s avonds bij de tv 🙂 Win Win dus.

 

Ik blijf erbij dat WW, het vernieuwde Weight Watchers echt helpt. Dat het eigenlijk een type dieet is (terwijl ik dit woord eigenlijk wil vermijden) waar je echt een gezonde levensstijl mee aankweekt. Een stijl waarmee je gezonder gaat leven, je beter in je vel gaat voelen en waar je gewoon alles kan eten of drinken. Het enige verschil is dat je het meeneemt in je puntenprogramma en het vroeger of later beetje gaat compenseren. Dat is het handige door de APP die je helpt om alles netjes bij te houden.

Dus wil je nog meer informatie over mijn weight watchers programma, stuur me gewoon een berichtje. Ik zal altijd eerlijk blijven, en ook ik ben maar een mens, ik heb ook af en toe effe een dip. Het is gewoon belangrijk om na die dip er weer tegenaan te gaan blijven gaan 😉

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *