Travel

In tijden van Corona…

Het Coronavirus heeft ons allemaal in zijn greep. We moeten er dan ook alles aan doen om de mensen die het meest kwetsbaar zijn in onze maatschappij te beschermen! Dat begrijpen we allemaal want we wensen dit niemand toe en zeker onze dierbaren niet!

De economie zal hoe dan ook zware gevolgen dragen door de lockdown van de HoReCa, Events, … . Want cafés en restaurants moeten de deuren sluiten voorlopig al tot 3 april. Handelszaken en winkels die geen essentiële diensten leveren mogen voorlopig nog enkel tijdens de week openen.

Meer dan anders willen we onze favoriete plek waar wij even de stress van het werk kunnen loslaten, waar wij even die batterijen terug kunnen opladen met vrienden, ook steunen. Daarom zou het leuk zijn dat wij als BonVivant even ons goed hart laten zien:

  • Kijk of het restaurant in de buurt geen afhaalsysteem of levering aan huis heeft ingeroepen.
  • Een cadeaubon voor later is altijd leuk, wie gaat niet graag op restaurant.
  • Je kan ook gewoon al een beetje verder kijken en een tafeltje reserveren voor na de lockdown.
  • Misschien heeft je favoriete zaak wel een webshop? Nu we toch wat meer tijd hebben kunnen we rustig de webshop uitpluizen en een leuk hebbeding scoren.
  • Schrijf een leuke online review over je favoriete zaak
  • Zet je favoriete zaak in de picture door een foto of post te delen op je socials

 

We kunnen dus heel creatief omgaan met deze HoReCa lockdown en toch ons steentje bijdragen. We kunnen dan maar één ding hopen dat iedereen de genomen maatregelen zo goed mogelijk naleeft zodat we snel terug kunnen genieten van al het goeds dat de buurt te bieden heeft!

Nu het sociale leven zo wat plat valt, is het ook even tijd om aan jezelf te denken. Doe iets waar je de laatste maanden geen tijd voor had. Neem even wat gas terug en plan wat Me-time in! Facetime of stuur even een berichtje naar een vriend of vriendin zonder partner! <3

Voor nu wens ik je vooral een optimale gezondheid en wees voorzichtig! <3

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *