Food & Drinks

Krijgt Dominique Persoone eindelijk zijn zin?

Deze week waren we te gast op de lancering van het nieuwe Njam programma Open Vuur.

Open Vuur is een programma met vier chefs, twee teams en één grote passie voor barbecueën.

Dominique Persoone had al lang goesting om een programma rond dit thema te maken en eindelijk was het zover, hij kreeg zijn goesting en mocht het programma Open Vuur mee dragen! Samen met BBQ koning Jord Althuizen en Sarah Puozzo zetten ze ons hart in vuur en vlam met hun creaties terwijl onze smokey Bonvivant Dominique Persoone en vleeslover Tom Degroote ons verwennen met nog meer geroosterd lekkers.

Eigenlijk is elke aflevering een beetje België – Nederland maar met een gezonde zin in competitie.

Ze bereiden heerlijke BBQ klassiekers met een originele twist en maken heel wat low en slow bereidingen op Open Vuur met als belofte mals vlees en een krokant geroosterd jasje. Outdoor cooking in al zijn vormen!

Wij mochten al de eerste aflevering bekijken in primeur en vond het heel mooi opgebouwd, weg uit tv keukens, recht de natuur in. De eerste bereiding met mosselen die Dominique en Tom maakten deden me dus direct goesting krijgen om dit ook thuis te proberen. Kijk dus zeker nu zondag naar de eerste aflevering om 11u, 16u of 23u op NjamTv. 

Na het bekijken van de aflevering zaten we allemaal op hete kolen want Dominique & Tom gingen voor ons aan de slag met geflambeerde oesters met tartaar en afgewerkt met Royal Belgian Caviar. Daarna werden we verwend met traaggegaard lam in een pittabroodje. Het was een avond om duimen en vingers af te likken en dat mag je serieus letterlijk nemen! Geen etentje zonder een BBQ dessert met gekarameliseerde banaan en ijs. Natuurlijk trakteerde Dominique ons op zijn heerlijke pralines van The Chocolat Line. Kortom een heerlijke avond!

OPEN VUUR 

Iedere zondag vanaf 29 Mei op Njam! 
11u00 – 16u00 – 23u00 

Recepten kan je ook terugvinden op www.njam.tv 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *