Travel

Laat je deze herfstvakantie onderdompelen in de magie van De Grote Schijn

De Grote Schijn werd gisteren voor de tweede keer afgetrapt met een nieuwe regie, andere klanken, geuren en kleuren. De grote schijn is een 2 km durende wandeling in het Antwerpse Rivierenhof waar je je mag verwachten aan een betoverend schouwspel. De natuur komt tot leven eenmaal je de magische wereld betreed. Gefluister, geristel, gekraak, vuurvliegjes die in het rond zwermen. Planten en bomen die je begroeten met hun eigen klanken. De emoties worden zichtbaar, al jouw zintuigen worden geprikkeld.

In het Rivierenhof op een boogscheut van Antwerpen kan je echt een ontspannende wandeling maken in een rustig en mooi stukje natuur. Ik had er al van gehoord maar had het nog nooit zelf mogen ervaren! De moment wanneer je normaal een park of bos verlaat en een beetje angstig maakt is het moment dat De Grote Schijn je terug naar de natuur zuigt. De avond/nacht valt over het park en de natuur komt tot leven. Deze editie liet de regisseur Christope Van Hostauijen zich inspireren door het leven, maar toch is er geen scenario of zijn er geen pijltjes hoe je door dit leven stapt, je kan ook perfect zelf je gevoelens koppelen aan de momenten die je daar aan het beleven bent. Zonder veel prijs te geven van het spektakel dat zelf met woorden moeilijk te beschrijven valt haalde ik er echt het mooie jonge zorgeloze leven uit, een alles verwoestende dieptepunt in je leven, en na een dieptepunt zachtjes terug overeind kruipen om weer te zien hoe mooi het leven kan zijn. Dit verhaal werd bij me opgeroepen door enkel vier facetten: natuur, kleur, geluid en geur.

Het is voor mij een echte must-go tip want tijdens de wandeling vergeet je echt alle zorgen, to-do lijstjes, struggles, hier werd ik volledig meegezogen en kwam ik helemaal zen buiten. Eenmaal buiten staan gezellige kraampjes klaar om nog wat na te genieten van een wafel, jenevertje, warm drankje of een biertje.

Nog tot en met 11 november kan je deze wondere wereld betreden.
tickets en meer info kan je vinden www.degroteschijn.be

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *