Travel

Met de Partytrain naar jouw favoriete festival!

Hoe leuk is het om thuis de deur dicht te trekken, de trein op te stappen en onmiddellijk de festivalvibes te voelen. Dat kan! De NMBS heeft voor deze zomer de partytrein terug op de rails gezet om elke festivalganger in stijl naar zijn favoriete festival te brengen.

De partytrain is een pareltje van buiten, die trouwens gewoon door middel van een wedstrijd is gecreëerd en verkozen door reizigers. Het winnende ontwerp komt van Quentin Duquesne die echt een hippe look en feel heeft gegeven aan deze trein!

Eenmaal binnen kom je echt in een party wagon terecht. Er is een bar waar je free drinks kan scoren bij de hostessen, enthousiaste boys bezorgen je gadgets, de aanwezige dj zorgde voor geweldige beats die ondanks het ochtenduur al onmiddelijk de partytrain liet daveren op de rails! Nog maar te zwijgen over de hitsige dansmoves van de aanwezige danseressen op de dansvloer. Het totaalplaatje was dus compleet!

Eenmaal je de wagon betrad vergat je dat je aan het rijden was richting je favoriete festival! Voor mij had de rit zeker langer mogen duren want de sfeer zat er echt in!

Wie ook zin heeft gekregen om voordelig een extra experience aan zijn festival te koppelen, kan zeker nog de partytrain nemen tijdens Rock Werchter, Dour of Pukkelpop. De aangepaste rijtijden kan je terugvinden op deze website. Gedaan dus met het lange aanschuiven aan de parking, je hoeft enkel nog te genieten. Eenmaal de trein verlaten, brengt een shuttle je veilig en wel tot aan de festivalingang!

De partytrain bracht me naar Graspop Metal Meeting in Dessel en ondanks het festival niet direct aansluit bij men persoonlijke muziekgenre vond ik het wel een erg gezellig en sympathiek festival. Als echte festivalliefhebber kan ik dit festival dan ook van mijn to go lijstje schrappen!

 

Mag ik jullie nog een fantastische festivalzomer toewensen!

Wie nog meer beeld en video’s over de festivaltrein wil ontdekken kan deze terug vinden in de vastgepinde storie op mijn instagram account!

Welke festivals staan er nog op de agenda? Wat vinden jullie van het concept?

Laat het me snel weten in een berichtje hieronder!

 

36 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *