Food & Drinks

Ontkurk gezelligheid met De Wijnbox [met kortingscode]

De zomer komt eraan, tijd voor BBQ en heerlijke zomeravonden met vrienden en familie met een heerlijk glas wijn. Super leuk idee, tot je in de winkel terechtkomt en voor het grote gamma wijnen staat waar je vaak niet weet wat te kiezen door het over aanbod en waar je soms inboet voor prijs/kwaliteit. Dankzij mijn ontdekking van deze week zijn deze problemen voorgoed voorbij!

De Wijnbox is in eerste plaats een site waar je alle nieuwe informatie kan vinden over wijnen en alles wat daar bij komt kijken met daarnaast een webshop waar je niet gewoon wijn kan bestellen maar eigenlijk je totale beleving. Zij zetten in op volledig informeren omtrent de wijn die je zou kopen, je krijgt alle informatie die je wil weten van wijnhuis tot bij welke groente dit best past, welke wijnen met elkaar gerelateerd worden en nemen je zo mee op ontdekkingstocht. Want wijn en zijn smaak is uiterst persoonlijk dat je zelf moet ontdekken. Soms is het moeilijk om te kiezen welke wijn er bij welke gelegenheid of bij welk gerecht past maar hier helpt De Wijnbox op een laagdrempelige manier zeker bij.

Je kan kiezen uit drie formules:

De Fijnproever

Hier kan je zelf de box samenstellen met de wijnen die je wil degusteren. 6 dezelfde of 6 verschillende wijnen, aan jou de keuze.

De Genieter

De levensgenieter of de BonVivant maakt van elke gelegenheid, een moment om te genieten. Hier kan je kiezen uit een door De Wijnbox gekozen thema box met 6 flessen.

De Avonturier 

Met dit abonnement word je maandelijks verrast met 6 flessen wijn. (elk moment opzegbaar)

Elke box bevat 6 flessen en wordt gratis geleverd in België

Welke formule je ook kiest, de wijnen worden altijd geleverd in een mooie doos voor een ultieme beleving! Dit is dan ook uitermate geschikt om onmiddellijk cadeau te doen. Ik geef maar een tip Vaderdag komt eraan en laat dit nu eindelijk is een origineel cadeau zijn om mee uit te pakken. en mijn unieke code: VIVANT35 krijg je maar liefst 35% korting op jouw eerste bestelling. (tot eind juni 2018)

Ontdek het gewoon even zelf en surf naar de webshop via de link HIER.

Je kan De Wijnbox ook terugvinden op mijn favoriete kanalen Facebook & Instagram

Wat vinden jullie van deze Webshop? Lusten jullie graag wijn, en welke is jouw favoriet? Wat vinden jullie van men tip voor Vaderdag?

Laat het allemaal weten in een berichtje hieronder

 

17 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *