Travel

Persoonlijk | Hier hadden we even nood aan…

Geen paniek, BlogVivant stopt er nog lang niet mee als het van mij afhangt! Wel had ik me voorgenomen na 2 coronajaren om deze zomer echt te genieten.

Als ik even terugkijk heb ik 2 jaar zo hard geknald op vlak van werk dat ik 2 zomers heb overgeslagen. Je ziet in men stories nochtans dat ik elke dag de baan op ben. Klopt, maar dat werd gecombineerd met 7 op 7 werken. Ik combineerde afgelopen 2 jaar mijn job in de thuisverpleging met een halftijdse betrekking op de hogeschool en dankzij corona kon ik ook 1,5 jaar werken bij DPG media en de noodpost voor testings. Daarnaast hield ik men instagram en blog ook draaiende want eerlijk is eerlijk daar verdien ik natuurlijk ook een centje mee. Het zou dan ook stom zijn om dit te laten schieten. De variabele en afwisselende jobs waren zo een booster voor men energie pijl. Ook ik had het besef dat dit niet kon en mocht blijven duren!

In maart/april vielen de testings weg en bleef school en thuisverpleging over. Hier en daar ontstonden al eens een gaatje in de agenda maar de echte rust overviel me in juli. De hogeschool is even dicht dus rest er nog enkel thuisverpleging.

Ondertussen heb ik al van tal van festivals mogen genieten. DRIP, TW Classic, Werchter Boutique, Hype-o-Dream, 2 weekends verbleven op Tomorrowland. Wat een zomer. Ik had duidelijk knaldrang!

De zomervakantie is nog maar half voorbij en ik voel dat ik echt terug kan genieten en werk soms loslaten!

Maar na een dikke maand genieten wil ik er terug invliegen, opt gemakske, met een planning enzo! Gestructureerd aan de slag gaan met genoeg tijd voor Me- & We-time! Want dat mag ik nu toch niet meer uit het oog verliezen. De drang om er terug stevig in te vliegen is er… maar ga wel proberen doseren. (ik geloof mezelf niet, terwijl ik dit schrijf haha)

Bedankt om me niet in de steek te laten op Instagram en op de blog! Ik ga terug delen waar het ooit allemaal begon! Lekkere hotspots, toffe producten waar ik fan van ben, leuke boeken, nieuwe producten die ik leer kennen en receptjes tussendoor. De rode draad blijft dus zeker BONVIVANT LIFESTYLE . Die combinatie is waar jullie destijds voor gekomen zijn en ik wil jullie dat weer geven! <3

Tot snel!

Stefaan x

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *