Food & Drinks,  Recepten

Recept | Choco Bresilienne

Onlangs deelde ik op instagram hoe ik een heel snelle chocopasta maakte. Ik verving de melkchocolade door caramelchocolade en voegde er nog bresilienne nootjes aan toe zodat we een heerlijke bresilienne choco op tafel konden toveren met een lekker crunchie toevoeging! Het is zo gevaarlijk lekker dat ik er soms wel is met een klein lepeltje durf in gaan!

Ik kreeg ook veel respons op de choco, en na 2 weken krijg ik regelmatig de vraag, waar blijft dat recept nu toch!? Wel die berichtjes doen me super veel plezier! Daarom heb ik me snel achter men bureau gezet en wou ik dit nog voor het weekend online zetten ūüėČ

Choco Bresilienne

Wat heb je nodig? 

  • 250 gram boter Kerrygold (koelkastsmeerbaar)
  • 250 gram chocoladegaletten caramel van Callebaut
  • 1 blikje gecondenseerde gesuikerde melk 300 ml
  • 50 gram fijne bresilienne nootjes

Aan de slag! 

  • Smelt de boter en de choladegaletten in de microgolf oven.
  • Meng alles mooi onder elkaar.
  • Voeg er een blikje gecondenseerde melk met suiker aan toe.
  • Voeg de bresilienne nootjes toe en roer alles mooi om.
  • Laat afkoelen en opstijven in de koelkast!

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *