Food & Drinks,  Recepten

Recept | Pizza Twijfelaar

Niets boven homemade pizza’s! Het kost eigenlijk geen werk en je kan er volledig jouw eigen draai aan geven! Zelf vind ik kiezen altijd een beetje verliezen. Daarom ben ik ook een enorme twijfelaar als ik knopen moet doorhakken op restaurant of bij keuze van eten. Daarom doop ik mijn pizza tot “Pizza Twijfelaar”. Een lekkere mix van vlees en vis! 🙂

Wat heb je nodig?

  • pizzadeeg
  • Elvea “Pizza A Casa”
  • Mill&Mortar Za’atar kruiden
  • mozarella
  • tomaat
  • 1 ui
  • 2 eetlepels ricotta
  • chorizo
  • ansjovis (gezouten)

Aan de slag! 

  • Rol het pizzadeeg open.
  • Bestrijk de pizzabodem met Elvea “Pizza A Casa”.
  • Snij de mozarella in schijfjes en verdeel deze over de pizza.
  • Snij een tomaat in blokjes en verdeel deze over de pizza.
  • Versnipper de ui en strooi over de pizza.
  • Snij de chorizo in schijfjes en beleg de helft van de pizza.
  • Leg op de andere helft de ansjovisjes.
  • Brokkel de ricotta over de pizza.
  • Zet de pizza gedurende 13 minuten in een voorverwamde oven op 180 graden.

Genieten maar! Smakelijk!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *