Food & Drinks

Rombouts | Ceci c’est ne pas un café

In het middelbaar werden we vaak geconfronteerd met uitstappen naar steden inclusief een muf museumbezoek. Ik herriner mij niets meer van die museums, het liefste van al wou ik snel terug buiten op ontdekkingstocht in de stad! Behalve bij één museum was het liefde op het eerste zicht en dat was bij René Magritte. Zijn kunst heb ik tot nu in men hart gesloten. Als ik een werk zie van Magritte of iets dat er naar linkt dan maakt mijn hart een sprongetje!

Deze keer maakte men hart dus ook een sprongetje bij het zien van de limited edition van Rombouts koffie. Rombouts, het Belgische merk van kwaliteitskoffie, lanceert een exclusieve lijn met bekende ontwerpen van de Belgische kunstenaar René Magritte. De op-en-top Belgische collectie omvat een blik met gemalen koffie Goudmerk en drie unieke porseleinen tassen. De Magritte-koffiebus is verkrijgbaar in de supermarkt, de originele koffietassen zijn te koop in de webshop.

De gemalen koffie van Goudmerk, Rombouts’ best verkochte koffie, is tijdelijk verpakt in een 100% recycleerbaar metalen blik met een surrealistische afbeelding geïnspireerd op het werk van Magritte. Op de bewaardoos staat de iconische ‘man met de bolhoed’ met een koffieboon. Dankzij het originele design kan de voorraadbus hergebruikt worden, of dienst doen als decoratie in de keuken bijvoorbeeld. Daarnaast presenteert Rombouts drie verschillende Magritte-koffietassen, met wereldberoemde prenten van de Belgische schilder: de ‘Hemelvogel’, de pijp, en een heel originele versie van de man met de bolhoed.

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivantbe

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *