Food & Drinks,  Hotspots,  Travel

Rust In Vrede StefkenOnTour, LEVE BLOGVIVANT!

Na maanden bloggen via StefkenOnTour heb ik de smaak meer dan te pakken!  Aanvragen voor samenwerkingen komen binnen en daarom vond ik StefkenOnTour te beperkt geworden.  Ik wou een platform creëren waar ik alles kon delen, een platform waar een levensgenieter als ik zijn ei in kwijt kon! Daarom wou ik een mooie blogsite bouwen!

BlogVivant zal een platform worden waar nog steeds events aanbod komen wat oorspronkelijk mijn niche was, maar hierbij zullen ook Lifestyle, Travel, Hotspots, Food & Drinks aan de thema’s zullen toegevoegd worden! Kortom alles wat me boeit in het leven.

 

Ik hoop dat ik samen met jullie mijn interactief avontuur kan verder zetten! Ik beloof al snel dat er een leuke GiveAway aankomt om de lancering van BlogVivant te vieren!

Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuw logo?

 

 

 

 

21 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *