Food & Drinks

Sharing is caring #Foodheroes

Ook dit initiatief is een kleine moeite om ons steentje bij te dragen. Want terwijl het Coronavirus veel Belgen treft en ook thuis houdt, blijven de ondernemers en hun teams, die actief zijn in de voedingsproductie op post. Zij zorgen ervoor dat we kunnen blijven eten en drinken.

Fevia (federatie van de Belgische voedingsindustrie) lanceert daarom een warme oproep om met de hashtag #FoodHeroes de helden de steun te geven die ze verdienen.

Hoe kan jij helpen?

Heel eenvoudig: voeg de hashtag #FoodHeroes toe aan jouw instagrampost en tag @foodheroesbe om onze helden te bedanken. Voeg deze bijvoorbeeld toe aan je ontbijt, lunch, tussendoortje of diner en post deze op instagram. Zij zorgen ervoor dat jouw post gerepost zal worden en zo zichtbaar zal zijn voor alle #FoodHeroes van vandaag!

 

Zorg goed voor jezelf! <3

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *