Food & Drinks

Smoothies met Philips ProBlend 8

 

Af en toe maak ik is zelf iets leuk klaar voor op de blog! Na men Cocktails, Mocktails is het nu tijd voor lekkere gezonde smoothies! Het lijkt altijd veel werk maar dankzij het mogen testen van de Philips ProBlend 8 ben ik overtuigd dat het maken van een smoothie hoogstens tien minuten in beslag neemt met de afwas inbegrepen. De Philips Problend 8 heeft naast de grote schenkkan ook 2 bekers voor onderweg in het pakket zitten. Handig wanneer je toch in tijdsnood zit. Zo kan je eigenlijk de hele voormiddag door genieten van jouw smoothie. Want een smoothie moet je niet zomaar leegdrinken maar echt op kauwen om de vertering te bevorderen. Je merkt al snel dat je bij het eten/drinken van een smoothie snel een vol gevoel krijgt… Ideaal die met een gezonde vitamine boost de dag willen starten!

 

 

 

 

Ik ga voor drie smoothies…

Ontbijtsmoothie

 

Verse spinazie

banaan

halve ananas

halve mango (ontpit en geen schil)

1 glas water

chiazaad (eetlepels)

 

Yoghurtsmoothie

 

banaan

blauwe bessen (2 handjes)

250ml natuur yoghurt

chiazaad (2 eetlepels)

appel

 

On-the-go smoothie

 

1/2 limoen (geschild/of geperst)

1 avocado

1 mango

75 gram aardbeien

wat verse koriander

70 ml water

tip: bij de limoen zou ik eerder het sap gebruiken omdat bij het schillen er soms nog wat schil blijft aanhangen en zorgt voor een bittere smaak.

 

Door men drukke activiteiten elke dag vergeet ik soms te ontbijten en ga ik in de toekomst enkele keren per week een ontbijt smoothie meenemen on-the-go. Zo kan ik de hele voormiddag genieten van een lekkere smoothie boordevol vitamines, eiwitten en calcium. Ideaal om men dag te starten zonder ik naar een stuk fruit moet grijpen, dat ik toch meestal vergeet.

De Philips ProBlend8 is een modern keukentoestel met een strak design die perfect op onze keukenkast past. Het volledig kunnen demonteren en zo snel reinigen is ook een troef, want anders zou ik zeker al snel afhaken. De 2 bijgeleverde bekers zijn groot genoeg om je smoothie in te bewaren voor onderweg. Past nog is perfect in de bekerhouder van je wagen. Ideaal om gemakkelijk je dagelijkse portie groenten en fruit binnen te krijgen.

Ik testte deze nu uit voor men blog door smoothies te maken maar er zit een receptenboekje bij het apparaat dat eindeloze mogelijkheden biedt om lekkere drankjes of zelf pindakaas te maken of gewoon een pesto.  De opties zijn eindeloos. Misschien maak ik volgende maand wel enkele lekkere spreads of soepen voor de blog. Ondanks dat dit geen pure foodblog is vind ik het wel leuk om te experimenteren voor de blog!

 

Maken jullie thuis wel is een smoothie? Ga je een receptje testen? Misschien heb je een lekkere receptje dat je wil delen? Eet je voldoende groenten of fruit doorheen de dag?
Laat het me hieronder even weten in een berichtje!?

13 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *