Food & Drinks

Sodastream: Het perfecte eindejaarscadeautje!

Onder de kerstboom vond ik een groot cadeautje dat ik al mocht openen! Het was de Sodastream Crystal!

Zoals je al eerder kon lezen is december voor mij een maand waar ik een beetje vast alvorens me te smijten op de feestbuffetten. Op mijn eten letten is belangrijk maar ook voldoende water drinken om mijn lichaam is volledig te zuiveren. Water is maar water hoor ik je denken, wel dat denk ik ook. het brengt 1 véél afval met zich mee en 2 plat water kan zo saai zijn! Daarom is deze Sodastream meer dan welkom!

Met Sodastream kan je in enkele seconden je kraantjeswater omtoveren tot heerlijk bruisend water. Het is zelf zo dat je zelf kan bepalen of je veel bubbels in je water wil of licht bruisend… Leuk toch! Wil je toch meer in detail weten hoe dit werkt klik dan HIER om de handleiding te raadplegen!

Naast het toestel heb je ook leuke accessoires die het gebruik nog fijner maken. Zo kan je Glazen, Glazen karaffen (die trouwens perfect staan op de feesttafel), of drinkbussen voor onderweg/tijdens het sporten.

Toch even het water beu, geen probleem! Met de smaken die je HIER kan vinden maak je van je bruisende water een Cola al dan niet light, een Tonic voor bij de Gin, of andere smaken.

Kortom Je kan de PMD afvalzak bijna gaan schrappen van je boodschappenlijstje, want als je is bekijkt hoeveel blikjes en flesjes water en/of frisdrank je op 2 weken verzamelt… .

Bij het zoeken op internet vond ik receptjes om met de Sodastream cocktails te maken! Laat me dit een uitdaging zijn voor volgende week om de perfecte cocktail voor te stellen voor tijdens de komende eindejaarsfeesten! Geef toe als je kan uitpakken met een cocktail waarvan de basis kraantjeswater is, dan verras je onmiddellijk je gasten en is de avond al voor de helft geslaagd!

Kan je niet wachten op de Cocktails en wil je zelf snel een Sodastream in je bezit dan je deze vinden bij de volgende winkels: HIER

Kenden jullie Sodastream al? Misschien heb jij wel creatieve tips om met de Sodastream om te gaan? Laat ze me zeker weten in een reactie hieronder!

 

 

 

22 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *