Food & Drinks

Tournée Minérale met Sodastream [GiveAway]

Tournée minérale is al over de helft! De vasten is net begonnen. Ik moet eerlijk toegeven doordat carnaval Aalst altijd in februari valt, pas ik meestal voor Tournée Minérale. Maar volgend jaar doe ik mee beloofd! (want dan valt carnaval in Maart 😉 )

We zijn ondertussen al de 2de maand van het jaar en daarom dacht ik hoog: tijd om nog is een GiveAway te organiseren voor de lezers van men blog! Deze keer een sprankelende prijs! Want ik mag dankzij een samenwerking met Sodastream een leuk toestel weggeven zodat je thuis ook zelf aan de slag kan!

In mijn blog van december kon je al zien hoe ik lekkere cocktails ging maken met behulp van de Sodastream! Volgende week ga ik aan de slag om lekkere Mocktails te maken! JUIJ Feestelijke drankjes voor de Tournée minéralers/vasters of gewoonweg de BOB’s onder ons!  Inspiratie is dus zeker welkom in een berichtje hieronder!

Dat de Sodastream een super product is met veelzijdige mogelijkheden dat is een feit. Je kan van kraantjes water in een vingerknip bruisend water maken. Liever met een smaakje geen probleem, je kiest gewoon een smaakje uit het uitgebreide gamma gewoon of light. Simpel toch?

Ik ben voor, de Sodastream wordt dagelijks gebruikt, blijft ook staan op de keukenkast want veel plaats neemt het zeker niet in en het is nog mooi van design!

Ik hoor je al denken!!?? Hoe kan ik nu meedoen om deze fantastische Sodastream SPIRIT te winnen?

Deel dit blogbericht openbaar op je tijdlijn

Voeg er een leuk berichtje aan toe + de hashtags #BlogVivant #Sodastream #wedstrijd 

(als dit berichtje openbaar staat dan kan ik het zeker terug vinden)

Extra kans: Schrijf je in op de nieuwsbrief van deze blog! 

Wedstrijd loopt tot 14 maart 2018 17u, Winnaar wordt bekendgemaakt door trekking op 18 maart 2018  live op men facebookpage!

Volgers, lezers van deze blog, vrienden, familie, iedereen uit BE & NL mogen deelnemen!

Véél succes!

 

Ga je ook deelnemen? Heb je een leuk mocktailreceptje dat je wil delen? Hou je ook van Sodastream? Laat het me zeker weten in een berichtje hieronder! 🙂

 

 

32 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *