Travel

WW | Leven als een BonVivant en toch afvallen… [kortingcode]

The struggle van elke BonVivant is de weegschaal. Genieten van het leven staat ook in verbinding met een steeds hoger cijfertje op de weegschaal (dacht ik). Net zoals bij iedereen dit het geval is is dat ook bij mij zo. Na vorig jaar een zalige festival zomer hebben gehad, vele events en een goede reis naar Ibiza, viel de hemel op men hoofd! Ik zag drie cijfers op de weegschaal! Nog nooit was ik zo zwaar geweest. Die drie cijfers stonden gelijk aan tien alarmsirenes rond men hoofd! Hier moet ik iets aandoen!

De zoektocht naar het gepaste dieet/levenstijl!

In het verleden heb ik wel al is een crash dieet gedaan maar al snel merkte ik dat ik bepaalde producten hierdoor echt moe was, ik kon ze gewoon niet meer in men mond steken zonder braakneigingen. Dus dit was een No go deze keer voor mij. Ik wou een dieet of levenstijl die me nog steeds kon laten genieten van het leven maar door dosering toch af te vallen. Toen kwam ik uit op WW freestyle, het vernieuwde weightwatchers.

Op naar jouw zomerfiguur met WW – het nieuwe Weight Watchers

Het nieuwe WW Freestyle programma is gebasseerd op het wetenschappelijk onderbouwd Smartpoints systeem.  Het leert je de juiste keuzes te maken waardoor je nog steeds lekker kan eten waarvan je houdt en goede resultaten behaalt. Het moedigt je aan te kiezen voor meer fruit, groeten, eiwitten en minder suikers en/of verzadigde vetten.

Het leuke aan dit programma is en zeker voor mij persoonlijk dat je nog alles mag eten of drinken. Je kiest voedingsmiddelen op basis van je SmartPoints waarde, jouw SmartPoints dagtotaal en vooral waar je zin in hebt. Er zijn ook heel wat ZeroPoint producten en punten die je de ene dag niet gebruikt mag je overdragen naar een ander moment in de week wanneer het jou uitkomt. Zo wordt het Freestyle programma nog flexibeler en past perfect in je eigen levenstijl!

Mijn eerste fase dat ik wou bereiken was 10 kg afvallen dat heb ik ook moeiteloos kunnen doen van begin oktober tot december. Daarna wou ik stabiliseren en ook dat lukte perfect want na 4 maand terug naar de WW studio te gaan kreeg ik te horen dat er maar 200 gram bij was! JOEPIE!

Je kan nu wel zeggen dit is een samenwerking, dit is reclame maar daarom voeg ik er ook met plezier een voor en na foto bij. Eentje getrokken bij de start van WW, eentje getrokken een maand geleden op het strand!


WW, is voor mij geen dieet, het is een levensstijl, een stijl van bewustwording wat je in je mond stopt. Wanneer je dit bewustzijn hebt bereikt ga je ook veel makkelijker bepaalde dingen vermijden of iets anders in de plaats nemen! En geloof me met gemiddeld 1 à 2 events per week, een restaurant bezoek en paar keer goed op reis gaan op jaar hoef ik me niets te ontzeggen! Gewoon men punten wat in de gaten houden en zo komt alles goed!

Kortingscode

Ik mag ook een kortingscode met deze blog meegeven die je kan gebruikten tot en met 5 juni 2019. WWsummer2019 , met deze code krijg je €5 korting op een minimum bedrag van €20 euro!

Give Away!!!

Vanaf zaterdag 1 juni 2019 komt er op mijn instagram een foto te staan rond WW! Wie hier aan deelneemt kan 1 van de drie maand abonnementen winnen! Ga dus zeker en vast mijn instagram pagina checken en volg deze dan ben je al een stapje voor op de rest!

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

14 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *