Travel

WW | Weg met die Corona kilo’s

The struggle van elke BonVivant is de weegschaal. Genieten van het leven staat ook in verbinding met een steeds hoger cijfertje op de weegschaal (dacht ik). Net zoals bij iedereen dit het geval is, is dat ook zo bij mij. Na vorig jaar een zalige festival zomer te hebben gehad, vele events en een goede reis naar Ibiza, viel de hemel op men hoofd! Ik zag drie cijfers op de weegschaal! Nog nooit was ik zo zwaar geweest. Die drie cijfers stonden gelijk aan tien alarmsirenes rond men hoofd! Hier moest ik iets aan doen! Het lukte me toen aardig want ik kon tien kg afvallen op enkele maanden met WW, Weight Watchers heruitgevonden en kon dit ook lange tijd aanhouden. De vreemde periode die we nu gehad hebben van lockdown, anders leven heeft toch voor een negatief effect op de weegschaal gezorgd. Enkele kilootjes erbij, gelukkig nog steeds niet waar ik een jaar geleden begon!

In het verleden heb ik wel al eens een crash dieet gedaan maar al snel merkte ik dat ik bepaalde producten hierdoor echt moe was, ik kon ze gewoon niet meer in men mond steken zonder braakneigingen. Dus dit was een no go deze keer voor mij. Ik wou een dieet of levenstijl die me nog steeds kon laten genieten van het leven maar door dosering toch af te vallen. Toen kwam ik uit op WW, Weight Watchers heruitgevonden.

Het leuke aan dit programma is en zeker voor mij persoonlijk dat je nog alles mag eten of drinken. Je kiest voedingsmiddelen op basis van je SmartPoints waarde, jouw SmartPoints dagtotaal en vooral waar je zin in hebt. Er zijn ook heel wat ZeroPoint producten en punten die je de ene dag niet gebruikt mag je overdragen naar een ander moment in de week wanneer het jou uitkomt. Zo wordt het programma nog flexibeler en past perfect in je eigen levenstijl!

Deze keer ga ik voor 5 kg minder op de weegschaal en ik geef mezelf 6 weken hiervoor, wat ruim een haalbare kaart is met WW want ik wil blijven genieten van lekker eten en toch afvallen.

Wie graag met me meedoet mag me gerust een mailtje sturen zodat we elkaar op wekelijkse basis kunnen blijven motiveren! Want in groep werkt dit echt!

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

11 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *