About US!

HELLO!

Stefaan De Winter staat voor een hardwerkende verpleegkundige die houdt van nieuwe uitdagingen en nooit nee zegt tegen een stevig stapje in de wereld zetten! Geboren in 1983 en getrouwd in 2012 met Wim. Samen genieten en ontdekken staat centraal in ons huwelijk!

 

 

 

 

 

 

 

Wim De Wilde werkt als opvoeder met psychiatrische patiënten. geboren in april 1984 en getrouwd met Stefaan. Stille genieter en verzot op luxe producten. Geen uitstap zonder dat we ergens iets gegeten of gedronken hebben. Op vlak van genieten hebben we dus duidelijk elkaar gevonden!

 

 

 

 

 

​Naar aanleiding van men steeds groter aantal volgers op @stefaandewinter bedacht ik waarom is bij al die leuke plaatsjes geen teksten voorzien! Foto’s zeggen meer dan duizend woorden maar soms is het fijn om enkele weetjes bij de foto’s te kunnen plaatsen! In Juni 2017 startte ik men eigen blog “StefkenOnTour”, ik had de blogsmaak al snel te pakken maar voelde me onder deze blog wat beperkt. Ik wou breder en uitgebreider delen en niet alleen rond events!

Met BlogVivant willen we vooral onze mening delen over Events, Lifestyle, Food, hotspots, travel,…BlogVivant staat voor alles wat een levensgenieters als wij wil delen.

Wij zijn gevestigd in Opwijk 

Ond.nr. 0898.222.968 

info@blogvivant.be