Food & Drinks

The Mocktail Club

Of je nu te midden van Dry January zit of binnenkort voor het eerst deelneemt aan Tournee Minerale. Het feit is dat we na een bewogen jaar en misschien soms iets teveel E-aperootjes terug even een sobere periode willen inlassen. Een moment om ons lichaam even te laten detoxen van de “feestdagen” en de soms wat teveel drankjes. Soberder wil daarom niet zeggen dat we nu op water en brood moeten leven. Gelukkig bestaan er tegenwoordig genoeg alcoholvrije alternatieven die niet inboeten aan smaak, of die niet chemisch zijn en proeven alsof er een pot suiker is ingevallen.

Ik zorg mee voor inspiratie om een geschikt alternatief te vinden om als aperitief te drinken, te pairen bij je eten, of gewoon tijdens een gezelschapsspelletje een lekker glaasje alcoholvrij te drinken. Door deze ontdekkingstocht leer je misschien echt iets lekker kennen zodat je later wanneer je terug mag feesten, BBQ’s, tuinfeestjes, festivals, zomeravonden…. (al eventjes aan het wegdromen naar betere tijden) gewoon een lekker alternatief kan drinken.


The Mocktail Club. 

The Mocktail club is ontstaan door 2 zussen waarvan 1 zus intolerant was voor alcohol, door de frustratie aan gebrek aan goede alternatieven zoals hier boven reeds aanbod gekomen. Ze was gestart met een blog om alleen maar lekkere mocktail receptjes te delen voor haar zelf maar ook voor andere mocktaillovers! Het succes was gigantisch waardoor de blog veranderde naar een bedrijf.

The mocktailclub is dus nu een bedrijfje waar ze werken met verse vruchten & kruiden. Geen E-additieven zullen er in hun mocktails te vinden zijn.

De mocktails kan je al vinden in horecazaken al dan niet met een ster, maar ook thuis kan je genieten van deze mocktails. Je kan ze in de webshop per fles, per vatje van 5 liter of in een geschenkverpakking bestellen. Ook een abonnement nemen is mogelijk zodat je op regelmaat een lekkere mocktail geleverd krijgt! Of in een verkooppunt in de buurt. (Check zeker hun site voor een duidelijk overzicht) .

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *