Food & Drinks

Cadeautip| Book Of GIMBER

We kunnen er niet meer onderuit, hier en daar zien we al kerstbomen verschijnen op onze social media. Hoog tijd dus om te denken welke kerstgeschenkjes we moeten scoren voor wie! Ik help je alvast met BlogVivant op weg om wat inspiratie op te doen de komende weken!

GIMBER

GIMBER is Belgisch en is een concentraat getrokken uit biologische gember, citroen, rietsuiker, kruiden en specerijen. Gestart als hobby voor de founder die op zoek was naar het perfecte drankje voor zichzelf. Het werd dan ook aangeboden in hun eigen winkeltje waar de 15 flessen op 1 weekend uitverkocht waren en al snel de vraag toenam naar GIMBER tot waar ze nu staan dat het overal te verkrijgen is. Een echt succesverhaal!

Book Of GIMBER

Voor het najaar bracht GIMBER een feestelijke box uit “Book of GIMBER” met daarin drie verschillende varianten van het drankje. De kenners zullen hun afvragen: wat is de derde variant? Klopt! Tot voor kort hadden ze bij Gimber de N°1 ORIGINAL, N°2 BRUT(met Yuzy) maar voor deze limited edition box brachten ze ook een special edition uit S°1 Sweet Lilly, een drankje genoemd naar de dochter van de founders en het is erg toegankelijk door de blend met passievrucht, ananas & kurkuma!


Naast deze drie flesjes kan je er ook een receptenboekje in terug vinden boordevol inspiratie voor mocktails, cocktails, of GIMBER gebruikt in lekkere gerechtjes. Het is echt het perfecte cadeau voor jezelf of BonVivants zoals jij en ik!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *