Food & Drinks

Leonidas zorgt voor alle brave en ondeugende BonVivants

Bij Leonidas valt niemand uit de stoomboot. Want zij maken het aftellen naar de grote dag dat de goedheilig man langs komt dragelijk. De natuur wikkelt zich in herfstkleuren, hier en daar al wat kerstgerief in de rekken, kinderen beginnen alle speelgoedboekjes uit te pluizen naar het cadeau dat ze van de sint willen ontvangen. En bij zo een momenten, kleine geluksmomentjes, is Leonidas er graag bij. Om het lange wachten te verzachten hebben ze chocoladelekkernijen en anders zoet gemaakt!

Het is bijna traditie dat ze bij elke gelegenheid limited edition chocoladeballetjes uitbrengen, zo is je klein geluksmomentje altijd in thema! De chocoladeballetjes zijn gevuld met witte chocolade praliné, gepofte rijst, melkchocolade, gezouten karamel, melkchocolade met hazelnootpasta, melkchocolade praliné biscuit, pure chocolade praliné en melkchocolade met knisperende praliné! Voor iedere zoetebek wel iets wat hij graag heeft!

Ook kan je bij Leonidas chocolade gouden muntstukken vinden, waar kinderen zich mee kunnen vermaken en daarna alles op smullen. Er zijn ook chocoladefiguren in allerlei maten en kleuren. In de vorm van een sint maar ook vormen van dieren zoals een kat, een beer, een hond,…

Er is ook een Sinterklaas te verkrijgen in melk en pure chocolade met 40% minder suiker! evenveel plezier maar met minder suiker!

 

Je kan dit verkrijgen bij elke Leonidas winkel van 8 november tot 6 december 2021!

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *