Travel

Hotspot | Otomat

Otomat, Naast Antwerpen, Gent, Leuven en Brugge hebben ze ook 2 vestigingen in onze hoofdstad Brussel!

Het concept van Otomat is het eerste volwaardig Belgisch pizza concept waar pizza’s delen centraal staat. Kenmerkend en Belgisch is de biercultuur en daarom zijn er niet alleen een dertigtal bieren in hun aanbod maar gebruiken ze ook als basis voor de pizzadeeg en originele toppings, Duvel-bier-gist.

Het share concept is zeker een leuk gegeven. Bij Otomat worden alle pizza’s aangesneden op tafel gezet. Zo kan je partner of vrienden de verschillende varianten proeven, ontdekken en van genieten. De Vol-Au-Vent, With love from B (witloof in de oven) zijn onze favoriete smaken! Maar nu is er ook de No Cheese Go Nuts vegan pizza op de kaart!

No Cheese Go Nuts

Groene sterrenchef Nicolas Decloedt van het bekende groenterestaurant Humus x Hortense heeft voor liefhebbers van vegan pizza een zeer hartige creatie samengesteld die perfect past in het eigenzinnige Belgo-Italiaans repertoire van Otomat. De pizza krijgt een typisch smaakkarakter met Fermentino kaas gemaakt van macadamia en cashewnoten. Daarbij komt een puree van bloemkool op smaak gebracht met rode miso, gerookte paprika en piment d’espelette en verder, umamirijke shiitake, pickles van bloemkool, rucola, kappertjes, barbecue saus en gebakken uitjes. Een rijke mond vol aan diverse, hartige smaken die samen voor een lange finale instaan. Voor de liefhebbers van een smakelijke bierpairing wordt een Saison Dupont aanbevolen.

Het interieur heeft een strak en industrieel karakter maar dankzij de warme kleuren is het er naast instagramproof ook nog is erg gezellig. Met onze vrienden en tevens Bonvivants zijn we altijd op zoek naar een leuk kader om gezellig samen te zijn en als we dan nog is food kunnen sharen zijn we helemaal blij. Dus onze volgende vriendendate zal zeker bij Otomat zijn!

 

 

Open 7 dagen op 7

meer info : otomat.be

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *