Food & Drinks,  Hotspots

Hotspot | Wok Dynastie Sint-Martens-Latem

We kennen het wel allemaal, een wok restaurant waar je gewoon onbeperkt kan genieten van een uitgebreid buffet, waar je na het eten gewoon een broeksknop openzet omdat je bijna uit je kleren barst. 🙂 Toch heb ik al vele wokrestaurants bezocht waar ik dacht ok, dit is eens tof maar dit hoeft het komende jaar niet meer. Omdat soms de kwantiteit boven de kwaliteit gaat.

Bij Wok Dynastie is dit toch wat anders, in gesprek met de eigenares, Changying Wu, kwamen we te weten dat ze echt alles op alles zetten om hoge kwaliteit aan producten te brengen, klaargemaakt met chefs rechtstreeks uit China. Zo werkt bvb de chef van de ambassade ook voor hen. Dat geeft direct ook het niveau van de chefs weer en dat proef je ook in het aanbod.

Wij werden welkom geheten, met een glaasje cava, gevolgd door een gerechtje met coquilles, daarna volgde een kreeft in een zoetzure saus. Beetje prutswerk, de saus maakt het allemaal wat glibberiger maar geen nood je krijgt zoals bij de echte kreeftenrestaurants een bavet aangeboden. Direct een leuke extra ervaring aan je restaurant bezoek. Daarna mochten we aanschuiven aan het buffet, waar je soepen, sushi, vis, salades, warme en koude voorgerechtjes kon terug vinden. Een hoek met teppanyaki en een hoek waar je wok voor jou wordt klaar gemaakt! Heerlijk om die mannen met de nodige finesse jouw gerechtje zien klaar te maken. Wat extra vuur in de pan voor het showellement en iedereen kijkt met fonkelende ogen naar de chefs! Afsluiten doen we natuurlijk met het dessertenbuffet: taartjes, ijs, of gewoon heerlijk fruit onder de mega chocoladefontein!

Samen met Myriam van Hap en Tap!

In 2004 creĂ«erde het echtpaar Pak – Wu de allereerste Wok Dynasty in Heverlee. Vandaag zijn er 6 vestigingen van Wok Dynasty: Heverlee, Aartselaar, Sint-Martens-Latem, Overijse, Boortmeerbeek en Hasselt.

Ik vind dit echt zo gezellig met een grote groep vrienden, iedereen neemt waar hij zin in heeft op zijn tempo. Net zoals gisteren met een paar collega foodies, hoe we konden bijpraten, lachen en terwijl genieten van lekkere Oosterse gerechten!

 

Wok Dynastie Sint-Martens-Latem

Kortrijksesteenweg 34, 9830 Sint-Martens-Latem

sml@wokdynasty.be

09 221 31 00

elke dag open voor lunch en diner (Maandag gesloten)

 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *