Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Summerspot: Sommar

De zomer staat nu echt voor de deur, de eerste warme avonden zijn een feit en ook de zomerbars die in opmars zijn openen de deuren. Deze BonVivant is er dan ook graag bij om deze zomerse hotspots te gaan ontdekken. Deze zomer een nieuwe topic op de blog: BlogVivant Summer spot. Hoera!

Deze keer ging ik langs bij Sommar. Net voor het openingsweekend kon ik al is gaan proeven van lekker eten en drankjes maar vooral de sfeer die Sommar deze zomer zal brengen. Toen ik dichter bij kwam had ik vooral een goede chill en vibe bij het concept, niet overdreven groot of dat lijkt toch althans zo niet. Het industriële karakter mede door de kranen in de combinatie met de gezelligheid van hout, zand en gloeilampen gaven echt een gevoel van op een leuke spot te belanden. de vibes die de dj door de boxen stuurt en de ondergaande zon roepen echt Ibiza feelings bij me op!

 

 

Naast de sfeer die er hangt kan je er genieten van hoe kan het ook anders een lekker wijntje, cocktail of een premium gin… Maar ook kan je gerechten bestellen met als eye catcher in de open keuken de ofyr. De chefs van dienst bereiden er hoogstaande en verfijnde gerechtjes die je helemaal alleen kan opsmullen of kan sharen! van voorgerecht tot dessert. van gerookte zalm tot witte asperges tot espresso Martini, elke BonVivant komt er sowiezo aan zijn trekken!

 

 

Check zeker ook de facebookpagina van SOMMAR om op de hoogte te blijven van speciale events. Deze plek is BlogVivant proof en of je nu wil gaan om uit te puffen na een werkdag of het weekend te starten dan is Sommar zeker de uitgelezen plek. Doe ze daar de groetjes en wie weet komen we elkaar nog wel is tegen daar.

Adres

Rijnkaai 104

2000 Antwerpen

open van 17u00 tot 00u00 (bij regenweer helaas gesloten)

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *