Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Summerspot: Bocadero

De zomer staat nu echt voor de deur, de eerste warme avonden zijn een feit en ook de zomerbars die in opmars zijn openen de deuren. Deze BonVivant is er dan ook graag bij om deze zomerse hotspots te gaan ontdekken. Deze zomer een nieuwe topic op de blog: BlogVivant Summer spot. Hoera!

 

Als eerste ging ik langs bij Bocadero, al negen jaar bestaat deze pop up zomerbar aan de waagnatie. En is in al die jaren uitgegroeid tot een echte hotspot aan de kaaien. Ofwel zit je heerlijk te zonnebaden in het aangelegde zandstrand, of heerlijk te genieten aan de bar van een aperitief of dineren in één van de vier restaurants. Wanneer je toch geen tijd hebt maar zin hebt in good food dan kan je er terecht in de take away restaurants.

Wij testten alvast wat tapas schotels die je zag voorbij komen op instagram en die waren echt verzorgd en gevarieerd. Samen met een glaasje wijn of Ice Tropez cocktails voelden we ons op Saint Tropez. Het is trouwens een geweldige plek om de zon te zien onder gaan!

 

4 restaurants

Doma

Een plek waar elke BonVivant zich thuis voelt en waar iedereen zijn zin kan terug vinden.

MXO

MXO serveert zomerse vlees- en visgerechten van de grill, vegetarische stoofpotjes, mosselen en andere schotels geïnspireerd op de Latijns-Amerikaanse keuken.

Gusto Fresco

Gusto serveert naast de authentieke Italiaanse keuken nu ook mosselen met frietjes. Verkrijgbaar op drie verschillende wijzen, en aan democratische prijzen!

Aloha

Hawaiaanse vibes kan je hier terug vinden. Heerlijke poké bowls en veel meer voor zowel vegan, veggie, fish and meat lovers!

In de zomer worden er ook constant events georganisseerd en daarom is het beter om even de facebook pagina te gaan checken. Zoals elke dinsdagavond kan er Salsa gedanst worden en op donderdag, vrijdag en zaterdagavond kan je er resident dj’s (Dave Lambert, Steve Montoya, christian 82) terug vinden die de sfeer er heus in brengen.

Tot 1 september kan je er dagelijks terecht vanaf 12u tot 2u om echte vakantie vibes te voelen. De toegang is gratis en ook als het regent kan je er terecht want het terras kan afgesloten worden. Voor meer info of reservaties restaurant verwijs ik je graag door naar de site van Bocadero

Adres
Waagnatie Expo & Events
Rijnkaai 150 – Antwerpen

 

Zit je na het lezen van deze blog nog met een specifieke vraag, stuur me dan gerust een mailtje via info@blogvivant.be

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *