Travel

Festivalkoorts | Mijn Festival Essentials die ik gebruikte op Hype-o-Dream

De festivals zijn mijn favoriete uitstapje tijdens de zomermaanden! Je komt op zoveel verschillende plaatsen met zoveel verschillende mensen met als één doel, een zomers feestje bouwen met je favoriete artiesten! Door mijn jaren ervaring met bezoeken aan festivals en de nodige anekdotes heb ik mijn top 3 essentials even in een korte blog gegoten!

  • Externe batterij

Een externe lader is echt een must op de festivals, zeker in tijden van instagram en facebook willen we al onze momenten delen met onze volgers of vrienden. Hierdoor gaat onze batterij keisnel plat en zoals ik ooit al heb voorgehad: een lege batterij en mijn vrienden kwijt. Verschrikkelijk! Daarom op mijn nummer 1 deze essential. Ik scoorde onlangs op een site deze fancy batterij en dacht naast praktisch is ze ook nog is leuk, die moet ik hebben 🙂 Deze powerbank kan je vinden op: Powerbank pagina

  • Earplugs

Meer en meer komen muziekliefhebbers in contact met oorsuizingen door te dicht bij de muziekinstallatie te staan of te luide muziek. Ik geniet enorm van een festival en wil dan ook graag zo dicht mogelijk bij de DJ en bijgevolg ook de geluidsinstallatie staan om alles super intens te beleven en daarom heb je gewoon Earplugs nodig. Bij Blox heb ik het gevoel dat ze echt wel bezig zijn met de ontwikkeling van de juiste oordopjes voor de juiste situatie. Zo hebben deze oordopjes een akoestische filter die er voor zorgen dat de muziekbeleving niet verloren gaat! Je kan meer info HIER vinden. Ze staan dan ook zeker in mijn top 3! Want ons gehoor moeten we beschermen, het moet tenslotte ons hele leven mee!

  • Cover

Op een festival heb ik het liefst enkel mijn Smartphone mee en geld. Gelukkig zijn vele festivals Cashless waardoor je op een makkelijke manier op voorhand al bonnen kan kopen of deze gewoon op je bracelet kan zetten. Daarom vond ik deze cover ook echt een must have voor de festivals! Deze cover is niet alleen een goede bescherming voor je Smartphone, maar daarnaast is het super handig want er zit een klepje aan waar je jouw paspoort en een bankkaart kan inschuiven! Zo kan je eigenlijk alles bij de hand hebben als je jouw gsm mee hebt! Ideaal om niet met overvolle zakken naar het festival te trekken. Mijn cover kan je hier vinden: Iphone 6 Plus covertjes .

 

Hype-O-Dream

Voor mij was het de allereerste keer dat ik naar Waregem trok voor een festival. Zonder al te veel verwachtingen keek ik uit naar een dag vol muziek want ik zag namen zoals Henri Pfr & Kenn Colt op de affiche staan dus dan kon het al niet meer stuk. Ik was echt verbaasd van dit festival. Eerst en vooral erg gezellig: het lijkt allemaal lekker dicht bij elkaar maar toch ver genoeg om geen geluidsvervuiling te hebben. Mainstage was impressionant en de kleinere podia waren zeker ook een bezoekje waard! Je vergat echt dat je in het midden van een paardenrenbaan was. Wat natuurlijk op termijn het uitbreiden moeilijker zal maken. Ik mocht tijdens het festival de stories overnemen en trok dan ook naar de leukste plekjes om de volgers van Hype-o-Dream te laten meegenieten van alles wat er rond mij gebeurde! Echt cool! Ik heb voor volgend jaar dat weekend alvast terug met een groot kruis in men agenda gezet want hier wil ik terug bij zijn! Bedankt Hype-O-Dream for having me!

 

Wat zijn jouw must haves voor de festivals? Ook al situaties meegemaakt waarvan je dacht, volgende keer moet ik me beter voorbereiden? Staat er nog een festival op de planning?

Laat het hieronder na in een berichtje… 🙂

 

19 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *