Travel

Feesten met de voetjes in het zand op Beachland festival! [met vlog]

Gisteren de hele dag nodig gehad om te bekomen van een 2 daags Beachland festival die zijn 10de verjaardag vierde.

Beachland, is een festival zoals de naam omschrijft op de beach. Het strand tussen Wenduine en Blankenberge wordt dan omgebouwd tot een heus strandfestival! Dit was mijn derde editie en wou het tienjarig bestaan zeker niet missen.

Voor het derde jaar op rij hadden we enorm geluk met het weer, de zon was aan het branden, blote voetjes in het zand, stevige beats en dan was er nog één ding dat ons te doen stond en dat was dansen en genieten met de blote voetjes in het zand.

5 stages, van deephouse tot retro tot dance, allemaal netjes op een rij. Voor iedereen wat wils dus! Dit maakt het ook een festival voor iedereen, verschillende types festivalgangers verenigd op één terrein! Iedereen geniet duidelijk en komt maar met één doel naar Beachland en dat is om te feesten en te genieten van zijn favoriete dj of muziek.

Voor mij is het een festival, uniek op zijn manier door de omkadering, erg leuk om er te zijn al zeker door het vakantiegevoel die er heerst! Weinig inzet op mega stages en decoratie maar 200% inzet op muziek beleving!  Zeker een aanrader om volgend jaar in jullie agenda te zetten.

Shauni Van Impe maakte een leuke vlog die ik dan ook graag deel met jullie! Volg haar zotte avonturen op haar youtube kanaal. Fijn om haar in het BlogVivant.be team te hebben! <3

 

Wat vinden jullie van festivals? Welk festival staat er bij jullie nog op de agenda?
Laat het me weten in een berichtje hieronder!

18 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *