Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: James

Niemand kan het ontkennen: Aalst wordt met de dag hipper. Na Ellis Gourmet Burger en ribbetjesrestaurant Mozart, is het nu de beurt aan James.

James is een fancy bar waar cocktails & rosé wijnen bij de vleet over de toonbank gaan. Bij een drankje horen natuurlijk ook kleine tapas en dan ben je ook hier aan het juiste adres voor te smullen! Of je nu van nacho’s houdt of toch eerder voor klassieke kaaskroketjes gaat: elke snack is een streling voor het oog en zal sowieso ook je smaakpapillen bekoren. En dan heb ik het nog niet over de fleur de Camenbert gehad: een engel die op je tong plast. BELOOFD!

Qua locatie had James het niet beter kunnen treffen: met zicht op het welgekende Belfort nestel jij je op je gemakje neer op de Grote Markt van Aalst. Bij slecht weer is de gezelligheid binnen zeker een meevaller. En alsof dat nog niet genoeg is, loop je met een beetje geluk misschien wel Sean Dhondt tegen het lijf. Die schrikt ook niet van een tussenstop bij de nieuwste James. Zonder twijfel een bezoekje waard tijdens je daguitstap in dé carnavalsstad bij uitstek.

De tijd van de gewone bars zijn duidelijk aan het verdwijnen. Steeds meer horeca bieden het totaal concept van een drankje en een verfijnd hapje… en dat kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen!

Wat vinden jullie van deze hotspot? Ook het water in de mond gekregen? Kennen jullie nog andere hotspots die een bezoekje waard zijn?

Laat het dan zeker na in een berichtje hieronder.

 

S.V.I

11 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *