Food & Drinks,  Hotspots

[GiveAway] BlogVivant Hotspot: Holyfoodmarket Gent

Na wereldsteden als New York, Amsterdam, Barcelona, Antwerpen, heeft Gent ook zijn Foodmarket sinds 2017! Enkele weken geleden trok ik er op uit om deze Foodmarket grondig te gaan testen en vooral te gaan beleven.

 

 

De Holyfoodmarket is gevestigd in een 16de eeuwse kapel in de Gentse Ottogracht. Wanneer je de market betreed kom je dan ook in een mooi pand terecht met veel licht inval en aangenaam interieur! Langs de zijkanten kan je er meer dan 15 eetstandjes vinden met invloeden van over de hele wereld. Van burgers tot pizza tot sushi…. Dit is dan ook een groot voordeel als je met wat vrienden naar Holyfoodmarket trekt… Iedereen zal er zijn “goesting” vinden! In het midden van de market is een bar opgetrokken waar je terecht kan voor het aperitief of heerlijke rosé wijn in mijn geval.
Wij namen eerst het aperitief aan de bar, dan trokken we zoals in een winkelstraat al kuierend voorbij de verschillende kraampjes en beslisten we om Sushi te nemen. We namen plaats in het kraampje met aangepast interieur en zagen hoe onze Sushi vers bereid werd! Ons glas rosé bij de hand, heerlijke sushi die we deelden en ondertussen ons vergapen aan het prachtig staaltje interieurarchitectuur. Na de Sushi wou ik een dessertje en bij het binnenkomen werd ik al direct verleid door het magnum standje waar je zelf je Magnum kon pimpen. Ook al is het een caloriebommetje, het smaakte  super lekker en was het op de koop toe nog instaproof ;-).

 

Wij waren in de late namiddag daar tussen 17u en 18u op een werkdag en toen was het nog vrij kalm wat maakte dat we in alle rust onze keuze  konden maken. Maar ik merk op de instastories van Holyfoodmarket zelf dat het er toch ook vrij druk kan zijn. Een leuk weetje als je langs gaat maak dan instastories de leukste regrammen ze steeds!

 

 

Gent is een prachtige stad en met deze foodhall maken ze de stad nog wat hipper dan ze al was! Dus wie in Gent is om te shoppen, of een weekendje te verblijven kan ik alleen maar aanraden om de Holyfoodmarket is te gaan bezoeken of het nu voor een aperitief is met wat hapjes of een uitgebreidere maaltijd of een dessertje.

Ik mag zelf van de HolyFoodMarket één persoon op beleving sturen!
Deze persoon krijgt dan een voucher om te delen met zijn lief/vriend/vriendin of gewoon lekker egoïstisch zelf op te peuzelen 🙂

Give Away

Wat moet je hiervoor doen? 

Laat hieronder in een berichtje na dat je wil deelnemen of deel deze blog (openbaar met #blogvivant & #holyfoodmarket dan krijg je dubbel zoveel kansen om dit te winnen 😉 

Simpel toch! Succes! 

winnaar wordt bekend gemaakt op 11 juli 2018 hier op deze pagina.

 

Vinden jullie concepten als deze ook net zo leuk als ik? Wil je zelf is gaan testen? Doe je mee met de Give Away?

Laat me dan zeker iets weten in een berichtje hieronder!

24 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *