Travel

Prime Day komt eraan en brengt crazy kortingen met zich mee!

Amazon de alombekende webwinkel lanceert voor het eerst in België en Nederland Prime Day! Prime Day is een dag speciaal voor Prime leden. Het Prime lidmaatschap is een service van Amazon waar je tal van voordelen ontvangt. Zo krijg je gratis bezorging binnen de dag, leuke voordelen en kortingen. Als Prime lid kan je niet enkel genieten van deze voordelen maar krijg je ook toegang tot Amazon Prime Video waar je heel wat series kan streamen, toegang tot de gamestreamingdienst Twitch en tot slot toegang tot de gratis opslagplaats online waar je onbeperkt kan opslaan. Heel wat leuke features in een totaal pakketje.

Primeleden betalen €5.99 per maand (Nederlanders betalen tot september €3.99 per maand) voor al deze voordelen en kan je eerst een maand gratis testen! Het lidmaatschap opzeggen kan altijd en zonder problemen. Gratis testen en Prime Day op komst… Ik ga de uitdaging aan en ga de Prime voordelen uitgebreid testen! HIER kan je alvast klikken om je lidmaatschap aan te vragen.

Prime Day is een dag dat Amazon gekke kortingen inzet op vele prime artikelen. Ze beloven kortingen groter dan de reeds gekende online kortingsdagen. Klinkt fantastisch toch!? Of je nu kledij, een nieuwe smartphone of een BBQ nodig hebt,… het kan allemaal want Prime Day zal op alle categorieën toegepast worden! Prime Day start op maandag 16 juli 2018 om 12uur en zal 36 uren duren!

Om het extra leuk te maken kan je mijn Prime Day verlanglijstje terug vinden op de site van amazon.

Ik deel ook hier even voor de fun de items die ik zeker wil scoren! Na Prime Day kan ik dan zien of ik in men opzet geslaagd ben om een dikke korting te hebben bemachtigd want pas op Prime Day komen we te weten waar er extra kortingen op te vinden zijn.

ik ga voor een volledig nieuwe BBQ uitrusting.

Grill gereedschap koffer
Ontstekingsschoorsteen
Houtskoolgrill

 

Kern temperatuurmeter voor de perfecte bereidingswijze

 

Fijn dat Amazon me contacteerde om Prime Day mee op de webwinkel kaart te zetten want tegen vette kortingen daar zegt toch niemand nee tegen.

Welk item zetten jullie op het verlanglijstje? Ook fan van mega kortingen? Ga je meedoen aan Prime Day?
Laat het me zeker weten in een berichtje hieronder!

42 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *