Food & Drinks

Maker’s Mark in een zalige kersttrui!

Maker’s Mark onderscheidt zich als Kentucky Straight Bourbon van zijn concullega’s door het ruim gebruik van maïs, maar nog meer door het vermijden van tarwe die de oorzaak is van de typische scherpe toets in bourbon. In plaats daarvan wordt bij de distillatie van Maker’s Mark enkel maïs, rogge en gerst gebruikt, wat resulteert in een delicate zachte wishkey!

Maker’s mark in een kersttrui

Van de vorige kersttrui-editie van Maker’s Mark werd beweerd dat die leuk doch nutteloos was. Toch werd die mening prompt door menig chihuaua kundig en stijlvol weerlegd. En omdat er naast mini hondenrassen ook tal van barkasten wat opsmuk kunnen gebruiken, creëerde het premium bourbonmerk dit jaar een nieuwe versie van de trui. Het moge duidelijk zijn dat dit nu al een collector’s item is voor menig whiskeyliefhebber!

Je kan deze flessen vinden bij Delhaize, Cora & speciaalzaken (adviesprijs €34,95)

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *