Food & Drinks

Bernard-Massard Organic

Organische wijnen zijn hotter dan ooit. Je kan ze tegenwoordig overal terug vinden op de kaart. Toen de organische wijnen zijn intrede deden moest ik er wat aan wennen. Het waren smaken die ik niet gewoon was. Maar ondertussen vind ik het verrassend om organische wijnen te proeven en te laten pairen met mijn gerechtjes!

Bij Bernard-Massard is respect voor de natuur één van de kernwaarden. De Organic Cuvée is hier geen uitzondering op. Deze is samengesteld uit Chardonnay, Pinot Blanc, Riesling en Pinot Noir en rijpte twee jaar in de kelder. De aroma’s komen op die manier volop tot uiting en ontwikkelt de wijn fijne bubbels.


De Organic Cuvée verleidt met zijn gouden, kristallijne kleur en zijn fijne regelmatige bruising. Je kan er de aroma’s terugvinden van wijnperzik, goldenappels, peer en florare toetsen. De smaak is fris en gulzig, met toetsen van witte vruchten, en wordt ondersteund door een mooie afdronk van florale vinositeit.

 

Cheers! 

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *