Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot | Tigermilk

Vorige week gingen we langs bij Tigermilk, gelegen in het centrum van Brussel op een steenworp van de Louisalaan in de Kasteleinswijk. In de Baljuw-Kasteleinswijk vindt iedereen wel iets naar zijn smaak. Maar wij gingen deze keer voor Tigermilk. Ik was er al is geweest met de opening paar jaar terug maar kon toen niet goed inschatten waar Tigermilk voor stond. Nu dus wel door een uitgebreid etentje met collega blogger LizzyLizBlog

Tigermilk kan je naast Brussel ook in Lille en op verschillende plaatsen in Parijs terugvinden. Tigermilk heeft een Latijns Amerikaanse keuken met op de menukaart Ceviche, ribbekes, guacamole, taco’s, nacho’s met de nodige pit en zuiderse toets. Ze staan voor een eerlijke keuken want alles wordt elke dag vers gekookt om de zuivere goede smaken tot zijn recht te laten komen. Al dit lekkers kan je pairen met heerlijke cocktails zoals pisco sour of andere drankjes perfect in balans! Vergeet ook de avond niet af te sluiten met dulce de leche cheesecake!!!

Reserveren is aan te raden want het restaurant zat vol, de heerlijke drukte, de super vriendelijke bediening die altijd klaar stond met de glimlach om je wat uitleg te geven bij de gerechten of gewoon je hielp om de uiteindelijke knoop door te hakken bij je keuze was een aangename surplus!

Wij hebben genoten van een heerlijke avond in een sfeervol Tigermilk. Het was fijn om dit restaurant te mogen ontdekken!

 

Tigermilk 
Rue du Bailli 46
1050 Ixelles, Bruxelles
Tel: (+32) 2 537 37 73
hello@tigermilkgroup.com
Elke dag open voor lunch en diner 
Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *