Hotspots

BlogVivant Hotspot | Craft

Op een boogscheut van de luchthaven en op enkele kilometers van het Brusselse stadscentrum kan je in het Crowne Plaza Brussels Airport hotel het CRAFT restaurant vinden. Een nieuwe ontmoetingsplek voor zakenmensen, dagjestoeristen of gewoon families of vrienden die houden van lekker eten in een hip kader. Het interieur is echt een streling voor het oog. Om de woorden Instaproof en fancy niet te gebruiken, hou ik het gewoon op een knap staaltje interieurartistiek. Een grote open ruimte met gezellige hoekjes voor wat meer privacy geïnspireerd door Brusselse design erfgoed en Art Nouveau invloeden.

Dat CRAFT een plek is om te ontmoeten, beleven en genieten, dat staat vast. Je hebt er een pure seizoenskeuken met een internationale toets, bereid met lokale ingrediënten en afgewerkt met een Belgisch sausje. Het is een erg toegankelijk concept en laat je vooral niet afschrikken doordat het een restaurant in een hotel is. Iedereen is welkom en zo voelden wij ons ook vanaf het onthaal tot de bediening. Super vriendelijke hosts die je met plezier wegwijs maken in de menu kaart of cocktail kaart want ja hoor ze hebben een heel fijne cocktailkaart met bij elke cocktail een Belgisch verhaal waar de mixologist zijn inspiratie haalde. GENIETEN!

Wij startten onze menu met een glaasje champagne en heerlijke tapas van de chef, gevolgd door ocotopus met zwarte espaguetti en de eendenborst met chorizocrème. De gerechten zijn met de nodige zorg gedresseerd en als je de prijzen ziet dan ben je zeker verwend voor dat geld.

Ik mag een driegangenmenu weggeven voor 1 van de volgers van @stefaandewinter inclusief cocktail, wijn, water en koffie… Zoek de komende dagen de post op men feed en waag je kans op deze culinaire verwennerij! <3 

CRAFT

Da Vincilaan 4, 1831 Diegem

Elke dag open van 12u tot 22u

www.craftbrasserie.be

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft @stefaandewinter & @blogvivant.be

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *