Food & Drinks,  Hotspots

BlogVivant Hotspot: Dokmarkt – Antwerpen

Ik hoor je al denken een markt als hotspot… Inderdaad een markt met dat tikkeltje meer. Iedere vrijdagnamiddag wordt de napoleonkaai op het eilandje in Antwerpen omgetoverd tot een paradijs voor BonVivants. Wie de napoleonkaai niet weet zijn moet gewoon richting het MAS rijden en dan kom je er snel op uit.

Dokmarkt is een belevingsmarkt waar je een selectie kan vinden van groenten en fruit, maar ook evengoed voor een bos verse bloemen kan je er terecht. Eenmaal de boodschappen gedaan zijn kan het weekend echt beginnen en waar kan je weekend beter inzetten in een fantastisch kader aan de haven en de ondergaande zon…. juist ja op Dokmarkt. Tal van kraampjes met lekkers of je voorkeur naar zoet of hartig gaat. Op dokmarkt vonden wij kraampjes met oesters & cava terug, een kraampje met gepimpte wafels, maar ook andere nationale en internationale specialiteiten.

Je voelt er echt de vrijdagvibe hangen, iedereen met een glimlach, de zon die zachtjes ondergaat achter het MAS zorgt voor een gezellig gevoel terwijl je geniet van al dat lekkers. Dokmarkt is dus geen foodtruck festival of gewone markt maar ik zou het omschrijven als een combinatie van beiden. Dokmarkt wordt vanaf nu wekelijks de place to be om na een drukke werkweek als Bonvivant even uit te puffen.

Geniet van het weekend, de zon en misschien zien we elkaar op Dokmarkt morgen of op 1 van de 52 andere vrijdagen op een jaar 😉

Dokmarkt | Mutsaardstraat, 2000 Antwerpen, 52 vrijdagen open op een jaar van 15u tot 20u.

www.dokmarkt.be

 

Wil je als Bonvivant op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief zodat je geen enkel blogbericht hoeft te missen. Ook is het altijd fijn als je men instagramkanalen even een follow geeft. @stefaandewinter & @blogvivant.be

24 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *